2777
2789
عنوان

مجردا و متاهل ها هردوش بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
درسته منم این تاپیک رو نزدم بگم کار کی درسته کی غلط دقیقا هم همینو میگم اینکه من زندگی متاهیم خوبه ی ...

من منظورم با شما نبود عزیزم اشتباه متوجه شدی انگار😁

منظورم با اوناییه که میان این دخترا رو میکوبن عاخه به شماها چه یکی میخواد شوهر کنه یکی نمیخواد یکی میخواد بچه دار شه یکی نمیخواد🤦🏻‍♀️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورم با شما نبود عزیزم اشتباه متوجه شدی انگار😁 منظورم با اوناییه که میان این دخترا رو م ...

آهاااا 

منم همینو میگم😅

اخه بعضی ها چون تو زندگی خودشون مشکلات دارن به بقیه میگن چرا میخوای ازدواج کنی دیوونه ای😐 

خب به همون دلایلی که شما مجرد بودی میخواستی ازدواج کنی 🥴

آهاااا  منم همینو میگم😅 اخه بعضی ها چون تو زندگی خودشون مشکلات دارن به بقیه میگن چرا میخوای ...

دقییییقا منم خیلی بدم میاد این موضوع سر بچه هم هس سر نوع زایمان هم هست و ...

کلا ملت جالبی هستیم به همه چی هم کار داریم🤐

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
دقییییقا منم خیلی بدم میاد این موضوع سر بچه هم هس سر نوع زایمان هم هست و ... کلا ملت جالبی هستیم به ...

دقیقا😅😅😅

رو این که تو چرا همچین حسی داری همچین فکری داری همچین نظری داری  کار داریم 🤣

با سلام دوست تاپیک عالی بود،مرسی این پستو گذاشتی.

دوستان من یه اقا هستم ک اصلا به ازدواج فکر نمیکردم و با هرکی دوست میشدم همون اول رابطه به بنده خدا میگفتم ک قصدم ازدواج نیس تا اون هم تکلیف خودشون بدونه و بفهمه تا چه سطحی میخواد توی رابطه باهام پیش بره و اصلا دنبال این نبودم به هر قیمتی طرف رو ب دست بیارم و ازش سو استفاده کنم.حالا ازین بگذریم.من همه چی ک یه پسر خوشبخت نیاز داشت داشتم دوستای خوب منظورمه ها.ولی یه روزی یه دختری وارد زندگیم شد.اینقدر پاک و ساده بود.حیفم اومد اینو از دست بدم.حس خاصی بهش نداشتم مثل بقیه بود برام ولی چون خیلی پاک و صاف و ساده بود و دروغ اصلا نمیگفت و خیلی سازگار بود تصمیم گرفتم باهاش ازدواج کنم،با اینکه فراز و نشیب های زیادی توی زندگی تجربه کردیم ولی تا الان عاشقانه دوستش دارم و داریم به زندگی ادامه میدیم.ای کاش اگر زودتر باهاش اشنا میشدم زودتر باهم ازدواج میکردیم و ادم موفق تری میشدم.اینقدر انسان خوب و قابل اعتمادی هست ک تمام سرمایه زندگیمون دست اونه حتی حقوق ک دریافت میکنم یه جورایی حسابدار زندگیمونه.من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و چون خانوادم سنتی بودن و با ازدواجم مخالف بودن منو ترد کردن تا شکست بخوره زندگیم و برگردم پیششون.ولی کنار هم با نداری جنگیدیم و پیشرفت کردیم و یه زندگی خیلی عالی ساختیم.الان ۲۸ سالمه و راه چهل ساله خانوادمو خیلی زودو خونه ماشین زمین و لوازم خونه لوکس و .....همه رو با هم به دست اوردیم با سختی.سخن اخر.پشت هر مرد موفقی یه زن خوب قرار داره واقعا.اگر خوب باشید هم خودتون پیشرفت میکنید و هم زندگی تون.با سختی ها بسازید و همو دوست داشته باشیم

با سلام دوست تاپیک عالی بود،مرسی این پستو گذاشتی. دوستان من یه اقا هستم ک اصلا به ازدواج فکر نمیکرد ...

چه حس خوبی گرفتم از نظرتون انشاالله همیشه خوشبخت باشین

اتفاقا حرفتون عین حرف همسرمنه همیشه میگه اگه زودتر ازدواج کرده بودیم تا الان خیلی پیشرفتم بیشتر بود 

اگه دونفر همو دوست داشته و تو شرایط سخت کنار هم باشن دونفری باهم پیشرفت میکنن و از زندگیشون و چیزای که بدست میارن بیشتر لذت میبرن 

انشاالله که همه خوشبختی رو تجربه کنن