2777
2789
عنوان

مجردا و متاهل ها هردوش بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست
با این ک پشیمونم از ازدواجم اما بازم ناراحت نیستم  چون اخلاقش اونی نبود ک میگفت بالاخره زندگی ...

انشاالله که زندگیت همیشه رو روال باشه و دلت شاد و اخلاق همسرتون هم چیزی بشه که تعریفشو میداده😘

توی همه زندگی ها سختی و مشکلات هست همین که با وجودشون بازم قدر زندگیتون رو بدونین خیلی خوبه انشاالله ...

مرسی گلم یادم رفت بگم برگردم عقب هم دوباره همسرم رو انتخاب می‌کنم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شانس و هندوانه سر بسته نیست ازدواج آگاهی و چشم باز میخواد  مثل هر کار دیگه ای یک سری آمادگ ...

قبول دارم حرفت رو 

ولی واقعا ممکنه یه چیزهایی تو دوران آشنایی و نامزدی پنهون بمونه که با هر رف و امد و تحقیقی هم مشخص نشده 

آدما تو موقعیت های مختلف رفتاری متفاوتی دارن که ممکنه تو اون دوران آشنایی بهش نرسید 

کاش تاپیکی میزدیم یا اجازه داشتیم میزدیم برا آشنایی مجردهای آقا وخانم باهم برای ازدواج..

تو فضای مجازی اونم نی نی سایتی که همه سعی در پنهون کردن خود واقعیشون دارن کار سختیه و نمیشه اعتماد کرد ولی من دیدم تو همه شهر ها هست معرف هایی که کارشون همین هست و خیلی ها هم همین مدلی ازدواج کردن 

من 4ساله ازدواج کردم خداروشکر از همسرم و زندگیم راضیم و احساس خوشبختی میکنم با تمام وجودم زندگیمو دوس دارم...ودعا میکنم براهمه کسایی ک ازدواج میکنن انشالله خوشبخت بشن..

خب این معرفهاکجان؟یا اینکه تسایتونگ آشنابشی وبعدش بری تحقیق واگه شد ازدواج

معمولا تو جاهای مذهبی پیداشون میشه این معرف ها رو 😅ولی ربطی به این نداره که کیس هاشون اصولا یه عده خاصی باشن چون از خیلی ها مشخصات میگیرن و معرفی میکنن و طبقه خاصی نیست

من 4ساله ازدواج کردم خداروشکر از همسرم و زندگیم راضیم و احساس خوشبختی میکنم با تمام وجودم زندگیمو دو ...

خداروشکر

انشاالله همیشه خوشبخت باشین

و خوشبختی آرزوی هیچ دختریییی نباشه و همه درگیرش باشن

قبول دارم حرفت رو  ولی واقعا ممکنه یه چیزهایی تو دوران آشنایی و نامزدی پنهون بمونه که با هر رف ...

ولی قبول کن که خیلی خیلی خیلی موثر هست 

طرف میگه دیدم گفته نرو خونه دوستت ، خب باید بفهمه این آدم کنترل گر هست 

یا بد بدل بودن 

یا خانواده دخالت گر 

یا آدم خسیس 

این خصلت ها قابل مخفی کردن نیست 

تو اون شیش ماه با خانواده ها دو تا سفر برن همه چی دستشون میاد

لازم هم نیست توی اون شش ماه کسی جز پدر و مادر عروس و داماد در جریان باشه 

شناخت مهمه 

تو ازدواج های بد ، این دوره یا نبوده ، یا بجای شناخت به عشق و عاشقی گذشته ، یا گفته حالا بعداً درست میشه !!!!

راستش برای من این تاپیکا خیلی عجیبه یا اینایی که دور و ورم میدیدم و میبینم در به در دنبال شوهرن ولی هیچوقت به خودم اجازه ی توهین ندادم هرکی یه جوره دیگه اصلا یکی مجردی رو دوست داره یکی متاهلی به ما چه؟!هرکی مسئول زندگی خودشه و بهتره سرش تو کار خودش باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ولی قبول کن که خیلی خیلی خیلی موثر هست  طرف میگه دیدم گفته نرو خونه دوستت ، خب باید بفهم ...

اره درست میگی این چیزا میاد دست ادم ولی کلا میگم وقتی از اون قالب اشنایی دربیای و همسرت بشه خیلی از مراعات ها ممکنه کمتر شه و نه صرفا بگم از قصد ها نه ولی کلا دیگه راحت میشه پیش طرفش و میبینی یه اخلاقای دیگه هم هست که به قول اون خانومی که کامنت گذاشت هیچ کس کامل نیست و ممکنه مواردی باشه که قابل تحمل و گذشته 

راستش برای من این تاپیکا خیلی عجیبه یا اینایی که دور و ورم میدیدم و میبینم در به در دنبال شوهرن ولی ...

درسته منم این تاپیک رو نزدم بگم کار کی درسته کی غلط دقیقا هم همینو میگم اینکه من زندگی متاهیم خوبه یا بد نمیشه از اون قضاوت کنم و ب بقیه بگم مجردی خوبه یا متاهلی 

کلا من دوست داشتم راجب یه مسئله اجتماعی که اجازه صحبتش تو اینجا هست نظرات رو بدونم قصد دخالت تو‌زندگب کسی نیست!