2777
2789
عنوان

خانوما کسی غدد لنفاوی گردن بچه ش متورم بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44241 بازدید | 98 پست
عزیزم حتما ببرش پیش یه دکتر. دکتر علی فرجی کارشون رو من خیلی قبول دارم واقعا تخصصشون خوبه. دکتر فرجی ...

بردم عزیزم هم متخصص اطفال هم فوق تخصص عفونی اطفال 

گفتن چیزی نیست ولی اینکه گردنشو میده عقب اون توده رو میبینم کلافه میشم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام عزیزم نه برای پسرم همونجوریه ن کوچیک ن بزرگ شده شما بردی دکتر چی گفتن

راستش من دکترنبردم اطرافیان گفتن غددلنفاویه و تجربه مشابه داشتن و گفتن واسه اونا هم پیش اومده

شماکه بردی دکتروپیگیری کردی دیگه نگران نباش چیزی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من دکترنبردم اطرافیان گفتن غددلنفاویه و تجربه مشابه داشتن و گفتن واسه اونا هم پیش اومده شماکه ...

اگه تونستید عکسشو برام بفرستید اینجا یا خصوصی

والا چکاپم ببرم دیگه خیالم راحت‌تر میشه چکاپ سه سالگی

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
ممنونم عزيزم انشالله هميشه سلامت باشين♥️🙏🏼

❤️و‌ شما

سلام گلم،پسرمنم از شهریور سال گذشته دو طرف گلوش غددلنفاویش متورم شده دکترهم بردم چکاب و سونو نوشت اونم ری اکتیو نوشته بود ولی هنوز کوچیک نشدن ،هروقت سرمامیخوره بزرگتر میشن پسر شما خوب شد؟

سلام گلم،پسرمنم از شهریور سال گذشته دو طرف گلوش غددلنفاویش متورم شده دکترهم بردم چکاب و سونو نوشت او ...

سلام عزیزم اگه چکاپ و سونو خوب بودن دیگه نگران نباش خودشون ب مرور کوچیک میشن ممکنه سالها طول بکشه ک تورمش بخوابه 

اینم ک میگی با سرماخوردگی بزرگ‌تر میشن طبیعیه چون تو حالت بیماری غدد لنفاوی در حال مبارزه و دفاع از بدنه پس نگران نباش دیگم بهش توجه نکن اعصابت خورد نشه

سلام عزیزم اگه چکاپ و سونو خوب بودن دیگه نگران نباش خودشون ب مرور کوچیک میشن ممکنه سالها طول بکشه ک ...

دیروز بردمش دکتر چون تب داشت و دماغش گرفته بود نمیشد نفس بکشه،دمتر گفت لوزه هاش بزرگه بخاطر اونه غددلنفاویش ورم کردن گفت تا بعد از سه سالگی صبر کنید بهترنشد ببرید لوزه هاشو عمل کنید

دیروز بردمش دکتر چون تب داشت و دماغش گرفته بود نمیشد نفس بکشه،دمتر گفت لوزه هاش بزرگه بخاطر اونه غدد ...

اره لوزه اگه خیلی بزرگ باشه و خرخر اینجاد کنه و بچه نتونه نفس بکشه جراحی می‌خواد اونم راحته 

مال پسر من یهو متوجه شدم وقتی تو سفر بودیم بازی می‌کرد دیدم اونجا، وقتی سرشو میداد عقب دیده میشدن منم قبلا ندیده بودمش دیگه نمیدونم یهو ایجاد شد یا قبلا بوده من ندیدم…

خداروشکر کوچیکتر شدن 

وقتی دوسه ماهش بود غده لنفاوی روی ترقوه ش متورم شد اونوقتم بردن سونو ک گفتن مال واکسن بدو تولده که اونم بعد چند ماه از بین رفت ولی اینو بعید میدونم برای واکسن ۱۸ ماهگیش باشه نمیدونم

اره لوزه اگه خیلی بزرگ باشه و خرخر اینجاد کنه و بچه نتونه نفس بکشه جراحی می‌خواد اونم راحته  م ...

واکسن ۱۸ماهگی یکیشون واسه اوریونه،همون باعث ورم غدد زیر گردن و بناگوش میشه،من به تشخیص دکتر اطمینان ندارم میترسم چیز دیگه ای باشه از خدامه لوزه باشه عملش کنم بچم راحت شه،همش مریضه همش بینیش میگیره 

پسر شما کجاست دقیق؟پسر من دو طرفه گلوشه 

چطور بگم یکیش نزدیک غده تیرویید مثلا یکی هم زیر فک همونجایی ک نرمه

واکسن ۱۸ماهگی یکیشون واسه اوریونه،همون باعث ورم غدد زیر گردن و بناگوش میشه،من به تشخیص دکتر اطمینان ...

مثلا فکر میکنی ک چیه و تشخیص دکتر اشتباهه؟ اونقدری ک من اینجا اینجور پیامها رو خوندم فهمیدم چیز شایعی هست در کودکان همینا در کنار آزمایش و چکاپ کمی خیالمو راحت کرد دیگه بهش فکر نکردم

مثلا فکر میکنی ک چیه و تشخیص دکتر اشتباهه؟ اونقدری ک من اینجا اینجور پیامها رو خوندم فهمیدم چیز شایع ...

منم از پسرم هم سونوگرافی گردن گرفتم هم دو سری چکاب،بار آخر که گردنش ورم کرد شهریور بود الان دو روزه باز همون حالتا براش پیش اومده خیلی مریضه دماغش کامل کیپ شده گلوش از بس درد داره نمیتونه غذا بخوره الان تب داره بالاسرشم😭