2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک

125 بازدید | 18 پست

پسرم 1 هفتس از همکلاسیش ویروس گرفته اولش تب نداشت بعده 4 روز تب کرده با تب سنج گوشی گرفتم از ظهر تا بعد از ظهر 38/5 بود شب خواستیم ببریمش دکتر تو مطبم خودم گرفتم 39 درجه بود رفت معاینه شد دکتر با تب سنج پیشونی گرفت 37/4 بود چطور ممکنه یعنی تب سنجمون خرابه بدنشم داغ بود دکتر دارو داد سرم نزد اومدیم خونه تو راهم حالش خوب بود بهش 1 دونه قرص استامینوفن دادم خوابید باز دست زدیم بدنش داغ بود این دفعه با تب سنج زیر بغل گرفتم 38 بود دماش ترسیدیم بره بالا چون سابقه تشنج داره 1 بار کوچیک بود رفتیم یه درمانگاهه دیگه دکتر رفته بود دوباره اونجا تب گرفت منشی‌ 35/6 بود خلاصه من گیج شدم تب سنجه تب خودمونه درست نشون میده یعنی واقعا انقدر تب پسرم بالاس الانم بدنش داغ بود بردیم شستیمش شیاف گذاشتم واسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشویش کن با اب ولرم

مای بی بیش رو باز کن دستمال خیس بزار رو عیبش دستمال سرد نباشه ها با اب ولرم دستمال رو خیس کن

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
وقتی اسی گفته یدونه قرص استامینوفن دادم ینی بچش کوچیک نیست و پوشک نمیبنده

خوابم میاد اشتباه خوندم 

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
پاشویش کن با اب ولرم مای بی بیش رو باز کن دستمال خیس بزار رو عیبش دستمال سرد نباشه ها با اب ولرم دس ...

۶ سالشه تو خواب همش میچرخه گذاشتم دستمال الان خوابه برمی‌دارم دستمالا گرمن 

۶ سالشه تو خواب همش میچرخه گذاشتم دستمال الان خوابه برمی‌دارم دستمالا گرمن 

خب ببین شاید فقط حرارت بدنش بالاست تب نداره..

من تب سنج دیجیتالی استفاده میکنم رو همونم دیگه بش دارو میدم یا نمیدم 

درست بودن همشون عزيزم

دختره متمنين ويروسو گرفته يعني هر لحظه ي مدله

ي بار دماي بدنش ٣٦ و لرز داره

ي بارم تا ٣٩.٥ بالا ميره

ي بار دست و پاش يخه ولي پيشونيش و گردنش داغه ولي ٣٨.٥ تبش

تازه الان تبشو يكم كنترل كردم ٣٧.٥ شده

درست بودن همشون عزيزم دختره متمنين ويروسو گرفته يعني هر لحظه ي مدله ي بار دماي بدنش ٣٦ و لرز داره ...

اره پسره منم همینه دست وپاش میبینی سرده سرشوخ وزیر بغلش داغه پس چرا تو تب سنج خودمون بالا بود ولی واسه دکتر پایین بود گیج شدم الانم تبش با تب سنج بالاس دستم میزنم فقط پیشونیش داغه