2777
2789
عنوان

عصبانیت ، خشم ، زودرنجی

376 بازدید | 28 پست

اینجا ، کسی هس که اصلا عصبی نشه ؟ یا خیلی خیلی کم عصبی شه ؟

میشه روش های کنترل خشمتون رو هم بگین ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

تیتر تاپیکت منم😐

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ذاته عزیزم،ما هم عصبی میشیم اما توی خودمون میریزیم،

من وقتی میخوام عصبی بشم میگم خب الان دعوا یا بحث کنم اثری داره؟آیا انقد مهم هست که روزمو خراب کنم؟بعد اگه ببینم تاثیرش مثبته که صدامو میبرم بالا(که کم پیش میاد)،ولی ببینم نه فقط خودمو از چشم بقیه ميندازم هیچی نمیگم میرم توی خودم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
خدایااااااا صدای غذا خوردن بابام اعصابمو بهم میریزه هر روووووووووووززززززز

عه ، چرا آخه ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
توی ذاته عزیزم،ما هم عصبی میشیم اما توی خودمون میریزیم، من وقتی میخوام عصبی بشم میگم خب الان دعوا ی ...

پس یجورایی کنترل اعصاب داری 

صدای غذا خوردن بعضی آدمها خیلی رو مخمه اعصابمو خورد میکنه

شاید چون شکمو نیستی 

پس یجورایی کنترل اعصاب داری 

اره فکر میکنم،

فکرشو بکن یکبار ۱۱ سال پیش داشتم کتک میخوردم در حین دعوا داشتم فکر میکردم چکار کنم که آبروریزی نشه و به نفع خودم تموم بشه،این شد اولین و آخرین کتک که خوردم،

البته تا الان😄😄😄

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
اره فکر میکنم، فکرشو بکن یکبار ۱۱ سال پیش داشتم کتک میخوردم در حین دعوا داشتم فکر میکردم چکار کنم ک ...

الهی که دیگه واست پیش نیاد، من تا حالا دوبار سیلی خوردم از دو فرد ،

درون‌گرا هستی یا برون گرا ؟

همسرم جدیدا بیشتر از قبل عصبیم میکنه، چیکار کنم عصبی نشم ؟

یه راهکارت این هس که فکرم رو تو دعوا و بحث به کار بندازم ،

ولی بعضی وقتا تو بحث عصبیم نمیکنه ، لحظه ای عصبیم میکنه ، یعنی فقط تو لحظه نه تو بحث ، میدونی منظورم رو ؟!

الهی که دیگه واست پیش نیاد، من تا حالا دوبار سیلی خوردم از دو فرد ، درون‌گرا هستی یا برون گرا ؟ هم ...

ممنون عزیزم همچنین،

آره متوجه منظورت هستم،با مثال میگم،مثلا همسرم با خواهرش پشت تلفن حرف میزنه(وارد جزئیات نمیشم که خواهرش داشت ابرومونو می‌برد و دیگه مثل قبل برام قابل احترام نیست،بگذریم)

من خیلی خیلی ناراحت عصبی میشم،یکبار گفتم جلو من باهاش صحبت نکن انگار یادش رفته بود،بعد اتمام مکالمه من اخم میکنم اصلا حرفی نمیزنم چون اصلا توی عصبانیت هیچ جواب درست درمونی به ذهنم نمیرسه،خودش از چهرم میفهمه،ولی اگه سرو صدا میکردم حرمتم پبش شوهرم کم کم میرفت و از خونه فراری میشد،الان رو سرم قسم میخوره که تو مهربون ترین و صبور ترین زن دنیایی،اطرافیان میگن با پنبه سر میبرم اما من میگم مگه چقد زندم که همش با جدال بگذره،

البته اینم بگم افرادی هستن که همسرانشون خیانت میکنن یا خرجی نمیدن،یا اصلا کلمه ای به نام محبت نمیدونن یعنی چی،این افراد حق دارن از کوره در برن،

همیشه سکوت به موقع(توجه کن به موقع) خیلی به من کمک کرده

ممنون عزیزم همچنین، آره متوجه منظورت هستم،با مثال میگم،مثلا همسرم با خواهرش پشت تلفن حرف میزنه(وارد ...

فهمیدم عزیزم ، یعنی ناراحتیم رو به شکل خیلی ملایم ولی کارساز بروز بدم ، جوری که کاملا متوجه ناراحتیم شه ولی دعوا نکنیم.اوکی .خیلی خوب بود .خیلی .ممنونتم واقعا .