2777
2789

احتیاج به امیدواری دارم خیلی داغونم...لطفا راه حل بهم ندید که از زیادی راه حلها سرگیجه گرفتم...شامپو هارو زدم ملافه هاو لباسا و روفرشی هارو شستم دونه دونه رشک بیرون آوردم تموم شدن بعد از دوهفته رشکا ولی یهو یدونه زنده دیدم...دخترم گرفته 

بله من 

بار اول با شامپو و شستن و ... درست مثل شما نتیجه کوتاه مدت 

بار دوم فقط و فقط شونه لیندانیت ده روز صبح و شب کااااامل همه جای سرمون شونه زدیم دو سال پیش بود ... 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم  چند روز پیش بیمارستان  بستری شده بودم فک کنم از اونجا گرفتم دوسه تا از تو موهام جدا کردم  سرمم ب شدت میخاره سس و سرکه  زدم   فایده نداشت امروز رفتم داروخانه ی شامپو  بهم داد ۱۷۰تومن گفت مجازه میتونی استفاده کنی  روشم نوشته حتی کودکان دوساله هم میتونن استفاده کنن  حالا ک نزدم ببینم چجوریه بازم میترسم با وجود اینکه بهم گفت ضرر نداره

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

موهات رنگ کن صد در صد میره رنگ‌ کن  پلاستيک بکش رو سرت با سشوار داغ ی ساعت بمونه شپش میمیره کلا 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤