2777
2789
عنوان

کسی بوده شپش سرش زود خوب بشه و دیگه برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 38 پست
آخ قوربونت... خداکنه برای دختر منم جواب بده منم همینکارو میکنم برام دعاکن شبا خواب ندارم حالم خیلی ب ...

آخی عزیزم تو هم حساسی🥺❤️

چشم عزیزم حتما خوب میشی. 

حق هم داری آخه دیگه مثل قدیم رایج نیست آدم شکه میشه من آبجیم که گرفت نشون مامانم داد مامانم شکه شده بود و آبجیم هم انقدر گریه میکرد که نگووووو بعد فهمیدیم من و مامانم هم داریم انقدر خوشحال شد😂😂💔 

اصلا نگران نباش باید فقط روش درستش رو بلد باشی که بهت گفتم یکم هم صبر بخدا کسی با شپش نمرده زود خوب میشی😘😘😘

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سه سالشه نمیشینه خیلی اذیت میکنه مجبورم تیکه تیکه توی روز سرشو نگاه کنم اصلا باهام راه نمیاد

شما تخم شپش رو میتونی ببینی؟ من نمیدونم تو سرم هست یانه خجالت میکشم اصلا به کسی بگم 

گناه من سادگی بود .
شما تخم شپش رو میتونی ببینی؟ من نمیدونم تو سرم هست یانه خجالت میکشم اصلا به کسی بگم 

برو دکتر نشون بده چون نزدیک به ریشه مو هست خودت نمیتونی ببینی...یه دونه کشیده آبداره که چسبیده به مو و با فوت جابجا نمیشه

سلام عزیزم...چیشد آخر ریشع کن شدن شپشا؟

سلام والا تا هشت روز مرتب شونه زدم براش هنوزم چک میکنم هرروز سرشو فعلا دوهفته گذشته چیزی ندیدم باید صبر کنم لااقل یکماه بگذره تا مطمئن بشم ریشه کن شده