2777
2789
عنوان

کسی بوده شپش سرش زود خوب بشه و دیگه برنگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 38 پست
چه مدت طول کشید تا به کل برطرف شد؟

اولش هر چی لباس داشتیم رو انداختیم تو یه کیسه مشکی ب مدت یک ماه ازشون استفاده نکردیم هرچی شونه داشتیم انداخیتم دور موهایه من خیلییی بلند بود تا رویه باسنم میومد بردم مصری زدم ک شامپو ضد شپش کم استفاده بشه تو فضایه باز مامانم ب موهام سرکه میزد و شونه میکردم موقع حموم رفتن ی ساعت قبلش روغن جامد میزدم تو حموم موهامو میشستم همخ ملافه های تخت و بالش اینارم مامانم انداخت تو اب جوش البته اگ سفید باشن این کارو بکن اگ‌نو باشن بزار تو پلاستیک تا یه ماه ازشون استفاده نکن و تاکید میکنم بعد زدن شامپو ب موهاتون دو هفته بعدش بازم شامپو بزنین و خونتونو تند تند جارو بکشین (اینارو ب ما یه دکتری تو داروخونه گف ما کردیم جوابم گرفتیم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
منم باردارم  چند روز پیش بیمارستان  بستری شده بودم فک کنم از اونجا گرفتم دوسه تا از تو موه ...

اینجور که من تجربه کردم همه شامپو فقط زنده هارو ازبین میبرن فقط حسابی شونه بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارسال کابوسم شده بود هرچی تمیز میکردم بچه هارو بعد مدتی دوباره برمیگشتن

تا اینکا فهمیدم از یکی از دوستاشون مرتب میگیرن

ارتباط قطع کروم و با شامپو و یه دارو کلا نابودشون کردم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

آره عزیزم ما از کسی گرفتیم و زود خوب شدیم راه حلش اینه اصلا پیچیدش نکن برای خودت 

شپش زنده : شامپو ، فقط زیاد نزن که مقاوم بشی توی دستورالعمل گفته چقدر یکبار استفاده کنی

تخم شپش : با شامپو از بین نمیره و رمز خوب شدن از بین بردن تخم ها هست وگرنه دوباره روز از نو...اگر کم هست با ناخن زیر آفتاب درشون بیار اگر زیاد هست یک شونه هایی هست توی داروخانه و دی.جی کالا هم هست مخصوص درآوردن تخم شپش بعد که کم شد با ناخن تمیز تمیزش کن 

این ها من درآوردی نبود و طبق تجربه خودم و اطرافیان بوده(چون متاسفانه یکی رفته بود پیش یک خانواده که بهداشت رعایت نمیکنن کل خانواده رو به فنا داد😂💔)

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
این شونه رو تو شهرمون گیر نیاوردم نتی کالاهم تا بفرسته یه هفته طول میکشه

اسی حشره کش کامن واسپری کن رو سرت ۱۵دقیقه صبر کن بعد شونه کن و قشنگ بشور فرداش هم یکی موهاتو قشنگ نگاه کنه تضمینی تموم میشه ولی برا دخترت فکر نکنم جالب باشه بچه ست نکنه مسموم بشه ولی فامیل ما دخترای ۱۰ساله زدن مشکلی براشون پیش نیومد شکر خدا

خواهر من از مدرسه آورد ۶ سال پیش  یادمه مامانمم ازش گرفت مامانم موهاشو رنگ کرد کامل تموم شد 

واسه خواهرمو مامانم نشست جدا کرد تخما رو 

دخترتو ببر تو حیاط یا بالکن یا پشت بوم تو هوای روشن تخما دیده میشن بکش یکیم اینکه نرم کننده و شونه دنده ریز 

دو روزه خواهرم تمیز شد 

اگه یدونه تخم بمونه تموم نمیشه 

البته مامانم وسواسیه دو روز نخوابید تا تمیز شه  

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

آره عزیزم ما از کسی گرفتیم و زود خوب شدیم راه حلش اینه اصلا پیچیدش نکن برای خودت  شپش زنده : ش ...

آخ قوربونت... خداکنه برای دختر منم جواب بده منم همینکارو میکنم برام دعاکن شبا خواب ندارم حالم خیلی بده

آره بین دوتا ناخن فشار بده اگه زنده بود یه صدا میده اگه نه له شد تخم خالی

متاسفانه من رفتم ارایشگاه و با اینکه وسایل خودمو استفاده میکنم ولی اونجا گرفتم البته نمیدونم واقعا شپش هست یانه؟هرچی سرمو شونه میزنم چیزی نیست که ببینم باهمون شونه دندونه ریز

گناه من سادگی بود .
خواهر من از مدرسه آورد ۶ سال پیش  یادمه مامانمم ازش گرفت مامانم موهاشو رنگ کرد کامل تموم شد&nbs ...

دختر من سه سالشه نمیشینه خیلی اذیت میکنه مجبورم تیکه تیکه توی روز سرشو نگاه کنم اصلا باهام راه نمیاد