2777
2789
عنوان

مخدر زدن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 24 پست
باز اثرش نره دردم شروع بشه

خب اثرش که بخای نخای میره دیگه باید یکیشو انتخاب کنی یا درد یا مخدر

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم کافه یه چیزی خوردم بعدش حالت تهوع گرفتم بدتر شدم اومدم خونه سرم گیج میره انقد اومدم افتادم رو ت ...

تایپت خوب و بدون اشکال پس اونقدرم گیج نیستی...استراحت کن فعلا

شرمنده از برگه نسخه براتون عکس نگرفتممن سنگ کلیه دارم برای دردش باید از مخدر استفاده میکردن تا آروم ...

عزیزم اگه سنگ کلیه داری شربت ارتیکا زد بی بخور برای من معجزه کرد و سنگ سیزده میلی متریم رو از بین برد الکی به دکترا پول نده 

احتمالا حالت تهوع میگیری سعی نکن مقاوت کنی بالا بیار

اره رفتم کافه بدتر شد یه چیز دیگم خوردم ترکیبش با قهوه و یخ و یه چیز گازدار بود نمیدونم چی بود هرچی فکر میکنم اسمشو یادم نمیاد انقد گیج بودم بعدش حالت تهوع شدید گرفتم

تایپت خوب و بدون اشکال پس اونقدرم گیج نیستی...استراحت کن فعلا

نهههه در اون حد که نفهمم چیکار میکنم نیستم اما گیجم مثل وقتایی که چندتا قرص خواب میخوری

اره رفتم کافه بدتر شد یه چیز دیگم خوردم ترکیبش با قهوه و یخ و یه چیز گازدار بود نمیدونم چی بود هرچی ...

قهوه نخور هیچوقت با دارو 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.