2777
2789
عنوان

کتاب اثرمرکب

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 49 پست
نه عزیزم فک کنم اون که میگی صبح جادویی

آها پس اون نیست

ولی صبح جادویی هم نیست چون من چنین کتابی نخوندم

این اولش بشدت ضربه میخوره و مغزش آسیب میبینه ولی خیلی تلاش میکنه و هم تو ورزش هم توی درس موفق میشه

آها پس اون نیست ولی صبح جادویی هم نیست چون من چنین کتابی نخوندم این اولش بشدت ضربه میخوره و مغزش آ ...

اسم کتاب چی هست ؟پس؟پیداش کردی برام بفرست 

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصفش رو خوندم آره خوب بود تقریبا

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
کتاب خرده عادت ها هم تو همین مایه های اثر مرکبه 

آه عزیزم قدرت عادت هم همینطوره ولی اثرمرکب کامل تره احساس میکنم شاید

اتفاقا خیلی کتاب منطقیه که یکی از افراد موفق به عنوان منطقی ترین حالت برای پیشرفت شخصی معرفی کرده بو ...

شاید 

ممکنه

خیلی کتابای انگیزشی می خونم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم دوسش داشتم  موافقم یکی این کتاب یکی  هم  چهار میثاق  چهار میثاق کتابِ خرد س ...

اسمش چهار میثاق هست 

یا چهار میثاق خرد سرخپوستان ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
صوتیش رو توی تلگرام سرچ کن کتابخانه صوتی همه کتابها رو برات میاره

اسم کانالت رو اینجا میزاری گلم

چقدر عالی روی من هم خیلی تاثیر گذاشت قبل از خوندنش  یه آدم تنبل بودم الان حدود سه ماه بدنسازی م ...

چقدر عالی

برم بخونمش دوباراه

اسم کتاب چهار میثاقِ

خیاس تعریف این کتاب شنیدم از امروز شروع میکنم به خوندنش