2777
2789
عنوان

کتاب اثرمرکب

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 49 پست
می دونم عزیزم منم خیلی کتاب می خونم منظورم اینه چیز خاصی نداره که بهش عمل کنی به نظرم تخیلیه شما ...

با محترم دانستن نظرِ شما 

نه اتفاقا اصلا تخیلی نیست 

اول اینکه میگه استمرار جواب میده 

مثلا روزی ۱۰ دقیقه پیاده روی 

۱۰ دقیقه مطالعه 

۱۰ دقیقه زبان خوندن 

بعد حساب میکنه تو طول سال چقدر مطالعه کردید و چقدر ورزش کردید 

و چه نتیجه ایی گرفتید 

به نظرم نه تنها تخیلی نبود بلکه کاملا قابلِ اجرا است

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسش داشتم  موافقم یکی این کتاب یکی  هم  چهار میثاق  چهار میثاق کتابِ خرد س ...

واقعا انگار هربار که کتابش گوش میکنم یه نکته جدید یاد میگیرم

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
با محترم دانستن نظرِ شما  نه اتفاقا اصلا تخیلی نیست  اول اینکه میگه استمرار جواب میده&nb ...

کاملا موافقم عزیزم 

واقعا انگار هربار که کتابش گوش میکنم یه نکته جدید یاد میگیرم

صوتیش رو از کجا بخرم چقدر هزینه داره 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
منم تا. فصل ۳خوندمش خیلییی خوبه و خوشم اومده ازش . ولی یک کتاب رو دوبار اصلا نمیتونم بخونم .شما چطو ...

من کتاب صوتیشو گوش میکنم برا همین برام خسته کننده نیست موقع خونه تمیز کردن یا ورزش یا...

صوتیش رو از کجا بخرم چقدر هزینه داره 

صوتیش رو توی تلگرام سرچ کن کتابخانه صوتی همه کتابها رو برات میاره

صوتیش رو توی تلگرام سرچ کن کتابخانه صوتی همه کتابها رو برات میاره

تلگرام ندارم جای دیگه نیس 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
تنها خوندنش فایده نداره اگه به راهکاراش عمل کنی و تمریناتش رو انجام بدی فوق العاده تاثیر گذاره من ...

چقدر عالی روی من هم خیلی تاثیر گذاشت قبل از خوندنش  یه آدم تنبل بودم الان حدود سه ماه بدنسازی میرم گواهیناممو گرفتم تونستم تو خونه ویالن که سخت ترین سازه رو تا حدود زیادی یادبگیرم زبان انگلیسی رو شروع کردم خلاصه برای پیشرفت شخصی خیلی عالیه  

جواب منو میدی؟ اثر مرکب همونه که اول بازی سرش ضربه میخوره و چند ماه بیمارستان  بستری میشه؟

نه عزیزم فک کنم اون که میگی صبح جادویی