2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
اعتماد به نفست پایینه خواهر...ما خانوما خیلی جاها خودمونو محدود کردیم...از یه جایی استارت بزن شروع ک ...

شروع کردم دارم هر روز صبح که بچه م خوابه میرم باشگاه کلی وزن کم کردم 

کلاس زبان هم شب ها وقتی بچه خوابه آنلاین گرفتم 

طلاق نگیر کسی ک اینهمه داره اذیتت میکنه رو با خوشتیپ و خوشگل کردن خودت آدم کنی ادم دلش بهتر آروم میش ...

دختر عمو هام بچه طلاق هستن 

همیشه شوهر هاشون یا خانواده همسرشون بهشون تیکه میندازن 

بچه طلاق بودن خیلی سخته نمی خوام بچه هام سختی بکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من سه سال با خودم جنگیدم تا استارت زدم

من خودم الان درحال استارت زدنم...😁

ما زن ها خیلی کارا میتونیم انجام بدیم ولی انگار خودمونو قبول نداریم....وقتی به تهش میرسیم یا یه تلنگر میخوریم وشروع میکنیم به عوض شدن تازه میفهمیم چقدر همه چی رو الکی سخت گرفته بودیم.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
پدرت یه روز پشیمون میشه مث پدر من نزاشت تو عقد جدا شم الان خودش میگه اشتباه کردم کاش همون موقع جدا م ...

من تو دوران عقد قرص خوردم خودمو راحت کنم 

همسرم منو برد لقمان 

کاش همون موقع تموم میکردم

من راه طلاق ندارم

شروع کردم دارم هر روز صبح که بچه م خوابه میرم باشگاه کلی وزن کم کردم  کلاس زبان هم شب ها وقتی ...

خیییلی عالی....خوشم اومد

به ظاهرت هم چه در خونه وچه در بیرون برس...تو خونه بیشتر

سعی کن همیشه یه نمه آرایش داشته باشی

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
دختر عمو هام بچه طلاق هستن  همیشه شوهر هاشون یا خانواده همسرشون بهشون تیکه میندازن  بچه ...

منم همینو میگم مرد اگ ببینه خیلی ب خودت میرسی و محلش نمیزاری به پات میفته ک نگاش کنی فقط بی احترامی ن ها همه کاراتو بکن ولی با خنده و بی اعتنایی بعد نتیجشو میبینی خودتو هرشب با آرایشو لباس خوشگل زیبا درست کن تا چشش دراد 

من خودم الان درحال استارت زدنم...😁 ما زن ها خیلی کارا میتونیم انجام بدیم ولی انگار خودمونو قبول ند ...

چ استارتب

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

جدیدا اینجوری شده یا از اول همین بوده؟

جدیدا بدتر شده

اوایل آنقدر بد نبود 

جدیدا خیلی خیلی بد شده

مخصوصا وقتی بهم گفت وقتی بغلت میکنم چندشم میشه

از خودم بدم میاد مه انقد ضعیف هستم

البته به خدا بیشتر به خاطر بچه هام

جدیدا بدتر شده اوایل آنقدر بد نبود  جدیدا خیلی خیلی بد شده مخصوصا وقتی بهم گفت وقتی بغلت میک ...

چرا اینجوری شد؟ بدون دلیل که نمیشه! تو همیشه باهاش خوب بودی؟ از اول همو دوس داشتین یا سنتی بدون شناخت ازدواج کردین؟

منم همینو میگم مرد اگ ببینه خیلی ب خودت میرسی و محلش نمیزاری به پات میفته ک نگاش کنی فقط بی احترامی ...

بی احترامی اصلا نکردم 

من هر روز حمام میرم به درس بچه بزرگه میرسم خونه دائم تمیزه

چ استارتب

در حال دگردیسی 😁

درحال عوض شدن....من خیلی بیش از اندازه وبی دلیل از سر دل رحمی و مهربونی به آدمای اطرافم احترام گذاشتم.وهمیشه چوبشو خوردم..الان رویه رو عوض کردم شدم مثل خودشون خیلی حالم بهتره.زندگی شیرین تر شده....من آدم بی احترامی وکم محلی نبودم ولی انگار رو بعضی ها خیلی جواب میده

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁