2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 39 پست
توچرا ازش ایرادنمیگیری فکرکرده کیه بهونه بگیر مثل خودش حتما خیلی بهش بها دادی هوا برش داشته

وای صبح بهش گفتم من یه ماه میرم باشگاه شکمم از تو که یه عمره میری کوچیک تره گفت دیگه بچه تو خودت نگه دار 

حالا من وقتی میرم ۷صبحه تا ۸

هم اون خوابه هم بچه

چکار کردی؟

جونم به خطر اوفتاد ای دلیل اصلی نبود دخترم بخاطر دعوای منو باباش کلا ترسو شده تا چند روز فقط گریه میکرد اون بهم قدرت داد که استارت بزنم تو اون سه سال خیلی خواستم جدا شم ولی همه منو میترسوندن یا میگفتن حق نداری ولی با دیدن ترس دخترم با خودم گفتم فوقش خانوادم از دست میدم ولی نمیتونم اشک دخترم ببینم وقتی واقعا خسته بشی اونموقع قدرت پیدا میکنی من قید همه رو زدم فقط خودم دخترم مهم بودیم حتی دنبال خونه هم بودم پدرم تا دید شوهرم چکار کرده پشتم وایساد خودش خرج وکیل داد تا جدا شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال دگردیسی 😁 درحال عوض شدن....من خیلی بیش از اندازه وبی دلیل از سر دل رحمی و مهربونی به آدمای ...

افرین اجی گلی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بی احترامی اصلا نکردم  من هر روز حمام میرم به درس بچه بزرگه میرسم خونه دائم تمیزه

مرد ای چیزارو نمیبینه همیشه زنشو با اونایی مقایسه میکنه کا بخودشون میرسن خونه تمیز درس بچه جزو به خود رسیدن تو نمیشه 

در حال دگردیسی 😁 درحال عوض شدن....من خیلی بیش از اندازه وبی دلیل از سر دل رحمی و مهربونی به آدمای ...

همسر من خیلی عوضی هستش همیشه باید خودمو آویزون نشون بدم

وگرنه مث شکنجه گر ها شرایط رو برام سخت تر میکنه

جدیدا بدتر شده اوایل آنقدر بد نبود  جدیدا خیلی خیلی بد شده مخصوصا وقتی بهم گفت وقتی بغلت میک ...

از راه خودش وارد شو به خودت برس باشگاه برو کلاسهای مختلف برو عطرو بادی اسپلش استفاده کن ارایش کن لباسای قشنگ بپوش ...

خودتو اصلا دست کم نگیر ایرادی نداری تو!

فقط انقدر خودتو فدای اون کردی که هوا برش داشته از این به بعد بهترینارو برای خودت بخاه

انشاالله خدا کمکت کنه زندگیتو نجات بدی من خودم طلاق گرفتم میدونم خیلی سخته و البته راه اخر.

همسر من خیلی عوضی هستش همیشه باید خودمو آویزون نشون بدم وگرنه مث شکنجه گر ها شرایط رو برام سخت تر م ...

چون فکر میکنه بهش محتاجی این خیالارو کرده که بهش آویزونی.....گفتم که اعتماد به نفستو ببر بالا‌خودتو دست کم نگیر تو یه انسان کاملی.به خودت برس محبت کن بهش ولی تشنه نگهش دار...زنا خیلی کارا میتونن بکنن.زرنگ باش.چندتا مطلب دانلود کن بخون واسه بالابردن سیاستت

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁