2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

337 بازدید | 39 پست

دوتا بچه دارم همسرم بهم میگه ازت چندشم میشه وقتی بغلت میکنم چندشم میشه دائم بهم گیر میده به حرف زدنم گیر میده فقط به فکر خوش گذرونی خودشه از صبح میره تا ۹شب هر روز میره باشگاه خیلی به خودش میرسه

چند وقت پیش قهر کردچند روز پیداش نبود 

از دوستش پرسیدم کجاس حالا اومده میگه چرا از اون پرسیدی

هزارتا فوش بهم داده میگه چرا جلوی پرده فروش این حرف رو زدی چرا وقتی عکس از روی گوشیت نشون میدادی بهش نزدیک بودی چرا اون موقع دهنت بو میداد اصلا داغونم جمعه کلی باهام دعوا کرد بهم فوش داد تحقیرم کرد بعد خواست از دلم در بیاره نه با معذرت خواهی فقط با حرف زدن

امروز صبح هم دوباره شروع کرد که دیشب پرده فروش اومده بود برای اندازه گیری چرا این حرف زدی چرا این کار رو کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضه این

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
جسارت شو ندارم واقعا وگرنه آره میدونم  یه کار دیگه بگو جز این

اعتماد به نفست پایینه خواهر...ما خانوما خیلی جاها خودمونو محدود کردیم...از یه جایی استارت بزن شروع کن

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
پدرم همه جوره زندگیمو ساپورت کرده که فقط طلاق حرفش نیاد وسط  خانواده خودم اصلا درک درستی از طل ...

پدرت یه روز پشیمون میشه مث پدر من نزاشت تو عقد جدا شم الان خودش میگه اشتباه کردم کاش همون موقع جدا میشدی

پدرم همه جوره زندگیمو ساپورت کرده که فقط طلاق حرفش نیاد وسط  خانواده خودم اصلا درک درستی از طل ...

طلاق نگیر کسی ک اینهمه داره اذیتت میکنه رو با خوشتیپ و خوشگل کردن خودت آدم کنی ادم دلش بهتر آروم میشه دوتا طفلی هات گناه دارن طلاق مناسبت نیس