2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه 15 ماهه

696 بازدید | 22 پست

سلام خانما پسرم 15 ماهشه بعضی اوقات جیششو خبر میکنه میگه جیش میبرمش دستشویی جیش میکنه. 

یعنی الان وقتشه؟ من میخواستم بعد دوسال بگیرمش از پوشک. چیکار کنم الان کسی تجربه مشابه داره؟ 

شب تا صبح خشکه؟

به نظرم که الان وقتش نیست. خیلی زوده زیاد اذیت میشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گزاشتم سه سالگی بگیرم الان خیلی زوده هم پسرت اذیت میشه هم خودت

بهترین وقته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من دخترمو ۱۵ ماهگی گرفتم . چون پوشکشو باز میکرد درمیاورد . و بیرون میرفتیم اصلا جیش نمیکرد تو شلوارش تا خودم دستشویی میبردمش

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اگر اعصابت قوی هست و صبوری، سرش دادن بیداد نمیکنی بگیر چون امکان داره چند جا از خونت نجس بشه و زحمات رو زیاد کنه،اگه تحملت کمه اهل دادن فریاد هستی بزار که بزرگتر بشه چون به بچت آسیب میزنی