2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه 15 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بزار به موقع خودش من پسرم الان دوسال و نه ماهشه حس میکنم اصلا آماده نیست آلان برا این مسئله 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

من بچم و دو سالگی از پوشک گرفتم اگه آمادگی داره بگیر،من پوشکش و باز نکردم ولی تند تند میبردمش دستشویی،تا خونه کثیف نشه وقتی یاد گرفت پوشکش و درآوردم دو هفته بعد فقط شبا پوشک میکردم که اونم کم کم یاد گرفت و من و بیدار می‌کرد یا تکون می‌خورد و می‌فهمیدم دستشویی داره،آخر شب هم مایعات کمتر بده بهش

از نظر جسمی مجاری ادراری بدن بچه تا ۱۸ ماهگی رشد نمیکنه و نمیتونه روش تسلط داشته باشه و اینکه اعلام می‌کنه به معنی این نیست که رشدش برای از پوشک گرفتن کافیه 

اینکه میگم ۱۸ ماهگی هم دلیل نمیشه بچه رو از ۱۸ ماهگی از پوشک بگیری ها بهترین سن از پوشک گرفتن از سن دو سال و نیم الی سه سال هست نه آسیب روانی نه آسیب جسمی بهش وارد نمیشه 

اگر بچه یه هفته شب تا صبح خشک باشه

بتونه هم جیش هم پی پی رو قبل از انجامش اعلام کنه 

اون وقت تازه امادگی داره از پوشک گرفته بشه اگر زود اقدام کنی شب ادراری خواهد داشت و یا ممکنه زبان بدن خودش رو نشناسه نتونه به موقع اعلام کنه خراب کاری کنه واکنش های منفی دریافت کنه اعتماد به نفسش بیاد پایین و... 

عجله ای که نیست بذار قشنگ آماده باشه بعد 

.
خب اگه میگه ببرش دیگه ش.رت آموزشی پاش کن نجس نکنه جاییرو تند تند ببری میگه حتما ارادی شده واسش

آره منم همین حسو دارم دیشب گفت جیش بردمش تا پوشکو باز کردم یه قطره جیش کرد بهش گفتم نه جیش نکن بزار بریم اونجا بشین. و واقعا نگه داشت و رفت نشست جلوتر جیش کرد🤔😅

از نظر جسمی مجاری ادراری بدن بچه تا ۱۸ ماهگی رشد نمیکنه و نمیتونه روش تسلط داشته باشه و اینکه اعلام ...

آره واقعا خودمم حال ندارم تو این فصل سردم هست. ان شاء الله بعد عید اگه آمادگی داشت میگیرمش