2777
2789
عنوان

مهد کودک🧑‍🏫

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست
اموزش زیر۷سال ممنوع بزاربازی کنه وقت واسه یادگیری زیاده.ببر پارکای سرپوشیده بیشترخوش میگذره

دقيقا اين مركزم همينو ميگه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت منم دوقلوان ۱۲شب میخوابن۸صبح بیدارن یک بند فضولی

شبا چراغارو خانوش كن منم بچم تا يكو دو بيدار بود اما برا رشد خوب نيست دو هفته خيلي اذيت شدم اما الان نه ده خابه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من دخترم کلا مستقله دستشویی و اینام خودش می‌ره فقط حس کردم شاید چیز اضافه یادش بدن

فروردین و اردیبهشت رو بذار بره.هوا خوبه،مریضی کمتر میشه.چند تا چیز یاد میگیره و با بچه ها بازی میکنه.بعضی مهد ها هم ساعتی حساب میکنن.میتونی صبح زود نبری،دو ساعت ببر ساعتی حساب کن.

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
نه اتفاقا دخترم خیلی اجتماعیه ولی خب حس کردم شاید اونجا چیز بیشتری یادش بدن  اره خودمم نگران ا ...

اصلاااا فقط دو سه ماه قبل مدرسه بفرست 

که شبیه مدرسه ای عادت کنه بچه 

چیز خاصی یاد نمیدن پیش مادر باشه بهتره 

سنشون چقدره بالاي سه ساله ميدونم هم هزينه سنگينه هم واقعا سخته منم النگمو فروختم چون يك سالش برام ٢٦ ...

۳سال و نیم سالشونه والا من ندارم انقدر هزینه کنم 

الان دخترم ۱تا ۱۰ انگلیسی میگه رنگ هارو که به فارسی بلده البته رنگ های اصلی و انگلیسی هم چند تا رنگ بلده 

سلام و تشکر و چند تا چیز دیگه به انگلیسی میگه

یکیشون خودش جیششو میشوره

شبا خودشون اتاقشون میخوابن 

از نظر اجتماعی بودنم خوبن 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
شبا چراغارو خانوش كن منم بچم تا يكو دو بيدار بود اما برا رشد خوب نيست دو هفته خيلي اذيت شدم اما الان ...

خودم خوابم نمیبره.ایناهم تابیداری من بیدارن.البته چون روزا تا۶غروب بازی میکنن خوابشون میگیره تا۷میخوابن.نزارم خیلی خسته میشم چون کلافه خواب میشن درکل روزای سختیه.دوقلو خیلی سخته دوروز یکیشون خونه مامانم بود ارامشی داشتم خدامیدونه

یه سوال بچه های سه سالتون دستشویی بزرگ یا همون پی پی رو خودشون میشورن خودشون رو یا نه ؟

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
۳سال و نیم سالشونه والا من ندارم انقدر هزینه کنم  الان دخترم ۱تا ۱۰ انگلیسی میگه رنگ هارو که ب ...

اصلا نفرست الکی هزینه نکن چیز خاصی یادشون نمیدن دختر منم سه سالست ۱تا ۱۰ رو میگه 

رنگها رو بلده 

شکلهای هندسی رو یادش دادم 

۰ند تا کلمه انگلیسی و اعدادشو بلده 

بنظرم نیازی نیست تابستون و اینام ک پارک و خانه بازیم میبریم دختر من خیلی اجتماعیه 😐

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
اصلا نفرست الکی هزینه نکن چیز خاصی یادشون نمیدن دختر منم سه سالست ۱تا ۱۰ رو میگه  رنگها رو بلد ...

اره بنظرم هزینه اضافس من تابستون سال بعد میفرستم موسیقی و ژیملاستیک حداقل میدونم ی چیز یاد میگیرن 

خیلی خوبه تاظهربخوابن.من الان هی کاری ندارم فقط گوشی به دست مواظب اینام حوصلم سر رفته.انقدرم فضولن خ ...

پسرن؟؟نه بابا من اینارو ۱۰و نیم بیدار میکنم گریه میکنن بزار بخوابم خوابم میاد 😂😂