تا حالا بچه هاتون رو مهد ثبت نام کردید؟ محیطش چجوریه ؟ ب نظرتون برای بچه ها مفیده؟ چ چیزایی یادشون میدن
دخترم چهار سالشه میخوام ثبت نامش کنم ولی حس میکنم بی فایده اس
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
من دخترم ۴سالگی می رفت اعدادتا۱۰یاد گرفتن هم خوندن هم نوشتن انواع اشکال هندسی و لوحه هارو یاد گرفتن.یه سری هم آموزش یاضی و علوم داشتن ولی درکل بیشتر بازی و سرگرمی بچد.بازی هاشون هم بیشتر برای تقویت بینایی و تمرکز و شنوایی بود
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مهد خوب فرستادم ٣٥٠٠سه ماهه يك روز رفتم بچه هارو تو يه اتاق ١٢متري نگه ميداشتن تا تكون ميخوردن از پرسنل مهد ميترسوندشون حتي جلو من مادر منم هزينمو پس گرفتم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
والا منم مرفح نيستم اما بخاطر كرونا بچه سه ساله كسيو ميديد جيغ ميزد مجبور شدم النگمو بفرشمو بزارمش اما الان راضيم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من دخترم کلا مستقله دستشویی و اینام خودش میره فقط حس کردم شاید چیز اضافه یادش بدن
تهران نيستم اينجا مهد خوب خيلي كمه من بهترينشم بردم افتضاح بود يارو انگار با بچه دشمن بود ميترسوندشون
اما اينجا پرسنل عاليييييي يعني روزانه حتي گزارش تغذيه بچه رو به مدير ميدن
اخه برای من دوقلوان شبا زود میخوابن ولی تا لنگ ظهر خوابن نمیدونم چیکار کنم مهد بزارم یا زوده& ...
سنشون چقدره بالاي سه ساله ميدونم هم هزينه سنگينه هم واقعا سخته منم النگمو فروختم چون يك سالش برام ٢٦تومن در اومد اما الان بشدت راضيم بچم كامل عوض شده