2777
2789
عنوان

مهد کودک🧑‍🏫

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست
منم دوست دارم دخترم بفرستم مهد اما صبح زود نمیتونه بیداربشه سختشه 

من حس میکنم خرج الکیه

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی یادشون میدن؟ چقدر هزینه کردید؟

من دخترم ۴سالگی می رفت اعدادتا۱۰یاد گرفتن هم خوندن هم نوشتن انواع اشکال هندسی و لوحه هارو یاد گرفتن.یه سری هم آموزش یاضی و علوم داشتن ولی درکل بیشتر بازی و سرگرمی بچد.بازی هاشون هم بیشتر برای تقویت بینایی و تمرکز و شنوایی بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
هر مهدي رو قبول ندارم سه چهار ماه تمام گشتم تا پيدا كردم  الان اجتماعي شده و بچم دلش تو خونه ن ...

چند سالشه ؟؟؟چند ساعت در روز مهدمیره؟؟؟

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
۱۸ملیون؟؟

بله چون مهد نيست مركز رفاه ساعتيه هزينش 

مهد خوب فرستادم ٣٥٠٠سه ماهه يك روز رفتم بچه هارو تو يه اتاق ١٢متري نگه ميداشتن تا تكون ميخوردن از پرسنل مهد ميترسوندشون حتي جلو من مادر منم هزينمو پس گرفتم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
منم خواستم ببرم انقدرهزینه بالابود منصرف شدم.سالی ۱۵تومن دوتا۳۰تومن ارزونترین ۲۰تومن دوتامیشد الا حا ...

یاخداااا چ خبرههه

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

دختر من 3/5 سالشه

امسال فرستادمش ، خیلی دوست داره وبهش خوش میگذره

ازنظر اجتماعی تو این یک ماه بهترشده ، مستقل ترشده،مثلا  قبلا دستشویی حتما منم باید میرفتم ولی الان خودش میره 

هرروز یک مدل بازی واموزش دارن خیلی بهشون خوش میگذره

چند سالشه ؟؟؟چند ساعت در روز مهدمیره؟؟؟

بالاتر گفتم 

والا منم مرفح نيستم اما بخاطر كرونا بچه سه ساله كسيو ميديد جيغ ميزد مجبور شدم النگمو بفرشمو بزارمش اما الان راضيم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اتفاقا بزار بيدار شه برا مدرسش اذيت نميشي شبم تايم ٩/٣٠-١٠ميخابه

اخه برای من دوقلوان شبا زود میخوابن ولی تا لنگ ظهر خوابن 

نمیدونم چیکار کنم مهد بزارم یا زوده 

دلم میخواد سال بعد تابستون بزارمشون کلاس موسیقی و ژیملاستیک 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

من دخترم کلا مستقله دستشویی و اینام خودش می‌ره فقط حس کردم شاید چیز اضافه یادش بدن

کجاست؟

شهرستانم 

تهران نيستم اينجا مهد خوب خيلي كمه من بهترينشم بردم افتضاح بود يارو انگار با بچه دشمن بود ميترسوندشون 

اما اينجا پرسنل عاليييييي يعني روزانه حتي گزارش تغذيه بچه رو به مدير ميدن 

یاخداااا چ خبرههه

تازه ماشهرستانیم تهران حتمابیشتره.الانم دنبالم پرستارم اینجوری خیلی کمتردرمیاد بچمم تو خونه هست سرماهم نمیخوره.جالبه بهمن واسفنداکثراتعطیله چون بچه ها مریض میشن عید تعطیل ازاونورم اول خرداد تعطیل 

اخه برای من دوقلوان شبا زود میخوابن ولی تا لنگ ظهر خوابن  نمیدونم چیکار کنم مهد بزارم یا زوده& ...

سنشون چقدره بالاي سه ساله ميدونم هم هزينه سنگينه هم واقعا سخته منم النگمو فروختم چون يك سالش برام ٢٦تومن در اومد اما الان بشدت راضيم بچم كامل عوض شده 

من دخترم کلا مستقله دستشویی و اینام خودش می‌ره فقط حس کردم شاید چیز اضافه یادش بدن

اموزش زیر۷سال ممنوع بزاربازی کنه وقت واسه یادگیری زیاده.ببر پارکای سرپوشیده بیشترخوش میگذره