تا حالا بچه هاتون رو مهد ثبت نام کردید؟ محیطش چجوریه ؟ ب نظرتون برای بچه ها مفیده؟ چ چیزایی یادشون میدن
دخترم چهار سالشه میخوام ثبت نامش کنم ولی حس میکنم بی فایده اس
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
خودتون نمیتونید کار کنید باهاش؟یا از نظر اجتماعی شدن و ... میخوایین بفرستین؟؟
مهد خوبه اما این سرماخورگی های پشت سر هم و مسری بودنشون کلافت میکنه
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر مهدي رو قبول ندارم سه چهار ماه تمام گشتم تا پيدا كردم
الان اجتماعي شده و بچم دلش تو خونه نميگيره ميره بازي با همسناش البته خيلي چيزام اموزش ديده
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
شک نکن عالیه.من دخترم از وقتی رفت هم اعتماد به نفسش بیشتر شده هم روابط اجتماعیش عالی شده.ضمن اینکه من ازصبح تاشب باهاش بازی و کتاب و .... ولی بازم راضی نبود ولی وقتی میرفت مهد همون چندساعت کوتاه واقعا ارضاش میکرد و میومد خونه خیلی دیگه به ماگیر نمی داد شبا هم زودتر و راحتتر خوابش میبرد
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من خودم بچه بودم مهد رفتم ، فقط یه مشت اسباب بازی میریزن جلو ادم تا باهاشون بازی کنه ، یکم هم قران و شعر و ..هم به بچه ها یاد میدن ، محیط ش بد نیست ، اما هزینه ش زیاد بود ، اگه هزینه ش براتون زیاده میتونید مهد ننویسید ، اما کلا بچه باید بتونه با هم سال های خودش ارتباط خوب برقرار کنه
خودتون نمیتونید کار کنید باهاش؟یا از نظر اجتماعی شدن و ... میخوایین بفرستین؟؟ مهد خوبه اما این سرما ...
نه اتفاقا دخترم خیلی اجتماعیه ولی خب حس کردم شاید اونجا چیز بیشتری یادش بدن
اره خودمم نگران این بیماری هام
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
شک نکن عالیه.من دخترم از وقتی رفت هم اعتماد به نفسش بیشتر شده هم روابط اجتماعیش عالی شده.ضمن اینکه م ...
چی یادشون میدن؟ چقدر هزینه کردید؟
مركز رفاه ٨-٢:٣٠ساعتشه زمستون ١٨تومن بدون وسايل ٤٠٠هزينه فرم ٣تومن هزينه ...
☹️☹️☹️☹️ چ خبره