2777
2789

منم خوشم میومد ازش و تو دلم عروسی بود حتی برگشتم گفتم ایکاش میشد بیشتر باهات صحبت کرد 

بعد تعبیر خواب دیدم 

تعبیر خواب آنلی بیتون: در خصوص ابراز عشق

اگر زنی خواب ببیند کسی به او ابراز علاقه می‌کند، نشانه آن است که آنطور که انتظار می‌رود کسی حاضر به خواستگاری او نیست، و به دنبال کسب لذت‌های واهی ناامیدی خواهد بود.

بعد این تعبیر اومد خیلی بهم ریختم چون خواستگارم ندارم 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

من خیلی خواب هایی که میبینم رو جدی نمیگیرم تو هم نگیر..../

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خواب هایی که میبینم رو جدی نمیگیرم تو هم نگیر..../

حالا خوابهایی ک تعبیرشون خوبه تعبیر نمیشن 

منم زیاد خوابمو جدی نمیگیرم 

ولی تو این مسئله ازدواج خیلی ناراحت میشم اگه تا آخر عمرم مجرد بمونم  چون میدونم تو اقوام  ما  چ اذیت هایی میشم 

حالا خوابهایی ک تعبیرشون خوبه تعبیر نمیشن  منم زیاد خوابمو جدی نمیگیرم  ولی تو این مسئله ...

میگن نماز جعفر طیار برای ازدواج خوبه و همینجور دعای معراج 

نماز جفر طیار اصلا سخت و خیلی طولانی نیست ، تو نت سرچ کنی میارع برات

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
میگن نماز جعفر طیار برای ازدواج خوبه و همینجور دعای معراج  نماز جفر طیار اصلا سخت و خیلی طولان ...

تا حالا نخوندم  

اینجا خیلی شنیدم  ولی یا روز میخونم  همیشه از آینده دور میترسم  اصلا برا یکی دو سال آینده به فکر ازدواج نیستم چون شرایطم جوری نیس که بخوام بهش فکر کنم 

بنظرم یه خواستگار برات میاد که خیلی دوستت داره 😍

انشاالله خدا به دل بزرگ شما نگاه کنه❤

نمیدونی چ انرژیی گرفتم از تعبیرت😍💕

تا حالا نخوندم   اینجا خیلی شنیدم  ولی یا روز میخونم  همیشه از آینده دور میترسم  ...

انشالله که یه همسر خوب و خوش قلب و عاشق نصیبت میشه و تو بهترین زمان ازدواج میکنی ❤️🥰

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
انشالله که یه همسر خوب و خوش قلب و عاشق نصیبت میشه و تو بهترین زمان ازدواج میکنی ❤️🥰

فداتشم مهربونم 😍❤

انشالله تو هم به خواسته هات برسی