2777
2789
عنوان

نامزدم که ناپدید شده بود پیداش شد

468 بازدید | 15 پست

نامزد زدم که تاپیک نترکه .با یارو اشنا شدم یکماهی بود بعد یهو غیبش زد الان یکماهه که غیبش زده امروز دیدم تو اینستا فالوم کرده! یعنی چی این رفتار؟ تو پیجشم کلا ۴۰ نفرو فالو کرده الان منظور داره بنظرتون؟

اون موقع ک با هم بودیم من فالوش کردم بک نداد بعدم من انفالوش کردم الان دیدم بعد یکماه اون منو بدون هیچ حرفی فالو کرده

سیسی تو اب نمکی

رفته دوراشو زده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل

بندازش سطل زباله

اگه بفهمم جواب دادی یا ریکوئستش قبول کردی حلالت نمیکنم

بره همونجایی که یک ماه بوده

مطمئن باش با اون کات کرده تنها شد حوصلش سر رفت اومد پیش تو

بازیچه دست پسر مردم نشه اون بده ننش هنوز بزرگش نکرده

تا با دختر مردم بازی کنه