2777
2789
عنوان

فولیکول ندارم

789 بازدید | 23 پست

دوستان من سه ماهه پشت هم فولیکول غالب ندارم تنبلی دارم دکتر برام امپول hmgنوشته اما بازم جواب نداده چیکار کنم ؟

هم متفورمین میخورم هم ویتامین و مکمل 

لتروزول و کلومیفن خوردی؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله کا باردار بشی 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
این ماه دکتر تازه برام لتروزول نوشته کلوموفین ندارم نخورم تاحالا 

عزیزم انشاالله به زودی فولیکول هات بالغ میشن صبر داشته باش من بعد از یک سال و نیم اقدام تازه مثبت شده

لطفا برای امضام دعا کن😍😍

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
عزیرم ورزش کن اگه اضافه وزن داری وزنت و کم کن خیلی موثره

الان یک ماهه میرم باشگاه انشالله دعا کنین این ماه حداقل فولیکولو داشته باشم تا بچه این نامنظمی پریودی و این بیماریم اذیتم میکنه بیشتر تا بی بچگی 

عزیزم انشاالله به زودی فولیکول هات بالغ میشن صبر داشته باش من بعد از یک سال و نیم اقدام تازه مثبت شد ...

ای جانم الهی خدا صالح ترین فرزندو بهت بده عزیزم شمام مشکل تنبلی داشتین؟

ای جانم الهی خدا صالح ترین فرزندو بهت بده عزیزم شمام مشکل تنبلی داشتین؟

بله عزیزم

فدات بشم. انشاالله نصیب شما هم بشه🤲😍