2777
2789
عنوان

خواب مادر امام زمان رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 9289 بازدید | 278 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ها منتظر سیصد و اندی مرد است..انقدر مرد نبودیم که یارش باشیم..بمیرم برا خستگیت آقا

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
من یه مدتیه خیلی برای ظهور  امام زمان دعا میکنم حدیث کسا میخونم صلوات میفرستم برای مادرشونم همی ...

وای عزیزم خوش به سعادتت ک همچین سعادتی نصیبت شدع میشع ازت خاهش کنم برای مشکلات زندگی منم دعاکنی معلومه خیلی پاکو مهربونی

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀
جمله آخر استارترو نخوندی شما؟

میدونید چند وقته میخوام تاپیک بزنم جراتش رو نداشتم چون واقعا بهم میریزم اینجوری حرف میزنن 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

بچه ها اونایی که مخالفن اصلا جوابشونو ندین بزارین خوش باشن به خودمون توجه کنین

احسنت این روغنفکرا یا بقول خودشون طرفداران آزادی بیان شیوه اشون همین تیکه پرونی هاس که دعوا بشه 

جواب ندین دست از پا درازتر غیب میشن 

بچه ها برای من خیلی دعا کنید اعتقادم خیلی ضعیف شده نماز صبحم قضا میشه لعنت بر شیطون 

منم مثله شما خاک بر سرم ، خدا نگذره از بس اکثر مردم از دین رفتن هی میگن خدا وجود نداره ، امام ها وجود نداشتن قران تحریف شده والا آدم حریف زبونشونم نمیشه 

وای عزیزم خوش به سعادتت ک همچین سعادتی نصیبت شدع میشع ازت خاهش کنم برای مشکلات زندگی منم دعاکن ...

اگر لایق باشم حتما... نه من پاک نیستم... نمازم رو میخونم و دوباره رها میکنم ولی این بار قول دادم به امام زمان و مادرشون...

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

التماس دعا عزیزم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.