الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه یچیزایی میخونم هدیه به ایشون ولی جدیدا یکاری کردم حس می کنم ازم ناراضیه چون مثل قبل میخونم ولی یادم میره هدیه کنم کارمم بد نیست اما ارتباطمون مثل قبل نیست انگار
سال ها منتظر سیصد و اندی مرد است..انقدر مرد نبودیم که یارش باشیم..بمیرم برا خستگیت آقا
ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
بچه ها برای من خیلی دعا کنید اعتقادم خیلی ضعیف شده نماز صبحم قضا میشه لعنت بر شیطون
منم مثله شما خاک بر سرم ، خدا نگذره از بس اکثر مردم از دین رفتن هی میگن خدا وجود نداره ، امام ها وجود نداشتن قران تحریف شده والا آدم حریف زبونشونم نمیشه
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.