2777
2789
عنوان

خواب مادر امام زمان رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 9289 بازدید | 278 پست
تو این وصعیت پیش اومده اگه بود میگفت با حجاب باشیم و پشت رهبرو کشور و ولایتمون باشیم' و دینمونو به ا ...

دقیقا همینه ماوقتی بتونیم پشت ولایت فقیه باشیم میتونیم پشت ولی معصوممون هم باشیم. 

الهی بمیرم واسه غریبیه آقا😭

اگه به اندازه یه لیوان آب خواسته بودیمش تا الان اومده بود😭

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷
تو این وصعیت پیش اومده اگه بود میگفت با حجاب باشیم و پشت رهبرو کشور و ولایتمون باشیم' و دینمونو به ا ...

دقیقا همینه ماوقتی بتونیم پشت ولایت فقیه باشیم میتونیم پشت ولی معصوممون هم باشیم. 

الهی بمیرم واسه غریبیه آقا😭

اگه به اندازه یه لیوان آب خواسته بودیمش تا الان اومده بود😭

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم اگه ببینیی خدا چی میگه سیاست و بقیه چیزا رو بذاری کنار.. شاید وجودشو درک کنی

عزیزم دیگه جدا شدنی نیست از موقعی که دنیا اومدین دین رو تو سیاست وارد کردن .. اصن معلوم نیست که کتاب قرانو به نفع خودشون تغییر نداده باشن برای سرکوب زنها و کم ارزش دونستن اونها

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕
رهبرت همون که عاشقشی داره دستور قتل هموطناتو میده  باعث شده تو خیابون به زنها تعرض شده  ...

اصلا همه ی اینایی که میگی تقصیر رهبر.  فک میکنی نظام عوض شه همه چی بهتر میشه..  باور کن که نمیشه.. تو سوریه که وضعش الان اینه اولین بار سر گرونی گوشت اغتشاش شد ورسید به جایی که الان هست.. تو کشور مشکل هست نمیگم نیس  ولی جنجال هم راهش نیس

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
عزیزم گفتم مخالفید نیاین شاید کسی براش تلنگر باشه و پیامای شما منصرفش کنه... بحث ظهورشون خیلی گسترده ...

عزیزم به نظرم بهتره تاپیک قفل کنی

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
یه گروه سوار اسب داشتن می اومدن سمتم و فاصله داشتن باهام. اونی که از همه جلوتر بود و چهره اش برام نا ...

سلام خوبی برای منم دعا میکنی خیلی گرفتارم یه حاجتی میخوام خیلی مهمه😭😭

سلام خوبی برای منم دعا میکنی خیلی گرفتارم یه حاجتی میخوام خیلی مهمه😭😭

چشم عزیزم حتما. اسمت و بگو تا فرداشب دعات کنم.

منم اسمم صباست. لطفا شما هم واس من دعا کنید تا مسئله ای که درگیرشیم حل شه.

چشم عزیزم حتما. اسمت و بگو تا فرداشب دعات کنم. منم اسمم صباست. لطفا شما هم واس من دعا کنید تا مسئله ...

اسمم حوراء  باشه فردا که میشه تقریبن امروز شب شبه قدره برات خیلیی دعا میکنم الهی که حاجت دلت روا بشه و به خواسته برسی برای منم دعا کن لطفنی❤❤