2777
2789
عنوان

خواب مادر امام زمان رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 9289 بازدید | 278 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگر در کشوری بودیم که دین و حجاب اختیاری  و ازادی بیان وجود داشت

کسی بخاطر بدحجابی مورد شماتت قرار نمی گرفت نه تعرض و نه کشته میشد

برای سرکوب مردم از بچگی تا بزرگسالی در هر چیزی  از دین استفاده نمی کردن

دین رو با سیاست قاطی نمی کردن و کسایی که دین را تبلیغ می کردن ادم های مفسد و دیکتاتوری نبودند یا

شاید اگر در قرانی که انها به ان اعتقاد دارن ارث و دیه زن با مرد برابر بود و شهادت یک زن با یک مرد در دادگاه برابر بود یا اگر قاتل مرد بود و خانواده زن برای اعدام مجبور بودن که نصف دیه مرد رو بپردازند چون قاتل مذکر و نون اور خانه ست

اونوقت شاید من هم به امام زمان معتقد بودم و خواهرانم را با چنین اعتقاداتی درک می گردم

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕
سلام عزیزم من خودم امام زمان رو قبول دارم جانم فدای ایمه ولی واقعا خواب ضمیر ناخودآگاه هم میشه باشه ...

بعضی اوقات به خاطر افکاره بعصی اوقات نه

من ی موردی برای کسی پیش اومده بود که اون اتفاق زندگیشو مختل کرده بود ومن خبر نداشتم وی خوابی دیدم وبراش تعریف کردم واون هاج وواج منو نگاه می‌کرد که از کجا فهمیدم بعدا فهمیدم تو اون زمانی که من خوابشو دیده بودم ی اتفاق خیلی بد براش افتاده بود

شاید اگر در کشوری بودیم که دین و حجاب اختیاری  و ازادی بیان وجود داشت کسی بخاطر بدحجابی مورد ش ...

دوست خوبم اگه ببینیی خدا چی میگه سیاست و بقیه چیزا رو بذاری کنار.. شاید وجودشو درک کنی

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃