2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردید ملاک تون برای ازدواج چیه؟؟!🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 49 پست

برای من همون معیار اون زمانم صادقه...

دوستداشتن طرف مقابلم، مطمئن بودن از اینکه اونهم دوستم داره، انسان سالم و عاقل و بالغ بودن از نظر فکری و اخلاقمدار بودن.

یکی اینهارو داشته باشه، میتونه از نظر مالی هم یه زندگی رو در حد توانش تامین کنه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاق و تمکن مالی و عشق 

یکی از اینا نباشه مشکل ساز میشه 

اگه همه چیش اوکی باشه ولی پول نداشته باشه نه 

چون بی پولی و عشق و عاشقی واسه چند سال اول قابل تحمله 

بعد از اون میای ب خودت میبینی داری سر خرج کردن یه پول ناچیز داری با همسرت بحث می‌کنی و...

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

ملاک من ترکیبی از زیبایی و ظاهر  و اخلاق و سطح مالی مشخصی هستش 

اگر کسی که از هر لحاظ به دلم بشینه باشه اما شرایط مالیش خوب نباشه ازم خواستگاری کنه میپذیرم چون خودم تمکن مالی دارم ، در غیر اینصورت اگر تمکن مالی نداشتم نه نمی‌پذیرفتم 

بحث مالی نه اما مادیات خیلی مهمه تو زندگی یک زوج 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

خانواده اخلاق ثروت تیپ وقیافه دست و دلباز البته خداروشکر همسر من خیلی ویژگی های خوب داره جز خانواده و ثروت کم که خداروشکر بازم راضیم اما خونوادش نه اصلا رضایت ندارم ببین چین که خودشم متنفره ازشون

اگه بخوام به فرض محال یه بار دیگه ازدواج کنم و برگردم عقب اینا ملاکامه....

اول فرهنگ طرف و طرز برام خیلی مهمه.که تا حدودی مثل خودم از لحاظ اعتقادی و مذهبی و اجتماعی فکر کنه.

بعد برام تعهد قلبی داشتن مهمه که عاشقم نباشه اما تعهد قلبی سرش بشه و حتی اگه من زنش نشم بازم نسبت به هر زن دیگه ای متعهد باشه.

بعد برام آروم بودن و صبور بودنش مهمه.

بعد هم زبان بودنمون.

بعد مسائل ژنتیکی.

بعد پول و ثروت و این جور چیزا.

پولم تو این دوره زمونه مهمه دیگه.برای منم مهمه.البته چشم ندوختم به پول پسر مردم خودمم کار می کنم اما مال و ثروت طرف برام اهمیت داره.اگه به فرض محال بخوام باز خریت کنم و ازدواج کنم.😂😂

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔