2777
2789
عنوان

اگه به عقب برگردید ملاک تون برای ازدواج چیه؟؟!🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4643 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملاک من ترکیبی از زیبایی و ظاهر  و اخلاق و سطح مالی مشخصی هستش  اگر کسی که از هر لحاظ به ...

به نظرم آدم حس سواستفاده می‌کنه بخواد مرد رو تمکین کنه ...هر چقدرم زن دارا باشه ....من خودم خونه ماشین سرمایه دارم ...وای اصلللاا دوست ندارم طرفم رو من ساپورت کنم 

به پول توجه نکردم الان مثل خر تو گل گیر کردم مستاجری کمر منو بچه هامو شکسته 😭😭😭😭😭 

مدیون بچه هامم شدم چون اونام حقشون یه پدر پولدار و عاقل بود کاش هیچ وقت بچه هامو بدبخت نمیکردم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

اول اینکه چهرش زشت یاقشنگ باشه زیادمهم نی فقط به دلم بشینه وتحصیلاااااات خیلی برام مهمه که نداره وگرنه همه ویژگی هاش خوبن.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
بتونه احساس شو نشون بده حرفای خوب بزنه مهربونم باشه همسرم وضعیت مالیش توپه ولی این کارا رو نمیکنه&n ...

حالاهمسرمن همه ایناروداره اماوضعیت مالیش متوسطه

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

هم فکر بودن یا به تفکراتت اهمیت بده و براش مهم باشه به قول فیروز هم دغدغه باشیم و از لحاظ مالی هم اوکی باشه ،،،خانواده هم خیلی مهمه چون بخش مهمی از شخصیت طرفت پیش اونها شکل گرفته

به نظرم آدم حس سواستفاده می‌کنه بخواد مرد رو تمکین کنه ...هر چقدرم زن دارا باشه ....من خودم خونه ماش ...

نظر شما محترمه و به عنوان ذهنیات یک خانوم  قابل قبول 

البته من شرط علاقه و عشق و اینکه از هر نظر مورد دلبخواهم با شه رو قید کردم چون استارتر مشخصات پرسید اگر از هر نظر اوکی باشه اما از نظر مالی کم بودی باشه چی 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
هعی چی بگم الانم جدا خوابیده چون من مریضم آنفلوآنزا گرفتم اونم از خودش دلم توجه میخواد یکی قربون صدق ...

خب عزیزم الان واقعادیگه حق داره آنفلونزا کم چیزی نیستا🤭

خب عزیزم الان واقعادیگه حق داره آنفلونزا کم چیزی نیستا🤭

از خودش گرفتم با اون وضع مریضیش رابطه خواست بهش نه نگفتم اونوقت جاشو ازم جدا کرده بعد همون رابطه کوفتی مریض شدم بزار خوب شم دارم براش