2777
2789
عنوان

امشب دعام میکنی؟

133 بازدید | 26 پست

امشب یاداور ی شب تلخه برام

میشه از ته قلبت دعا کنی تا سال دیگه این موقع حاجت روا شده باشم

الهی هرحاجتی دارید حاجتتون روا عزیزان خیر ببینید

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که به حق دل شکسته حضرت زینب خدا جوری حاجت روات کنه که همیشه با یاد آوریش دلت شاد شه آرزو میکنم خیلی زود تر از اون چیزی که فکرش رو کنی حاجت روا بشی 🤲🤲🤲💚💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

خدا جونم تا فردا صبح واس اسی یه معجزه شه.

خدایا هیچ کدوم از حاجت های خودم خواستم ندادی حداقل این هواسته که واس خودم نیست برآورده کنه تورو قسم یه اسم جلالیت❤️

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
انشالله که به حق دل شکسته حضرت زینب خدا جوری حاجت روات کنه که همیشه با یاد آوریش دلت شاد شه آرزو میک ...

فداتبشم اینجور از ته دل دعا کردی الهی ب حق امام حسین اقا امام زمان از ته دلش اینجوری دعا کنه واست ممنونم🥰🥰

خدا جونم تا فردا صبح واس اسی یه معجزه شه. خدایا هیچ کدوم از حاجت های خودم خواستم ندادی حداقل این هو ...

فداتبشم اینجور از ته دل دعا کردی الهی ب حق امام حسین اقا امام زمان از ته دلش اینجوری دعا کنه واست ممنونم🥰🥰

فداتبشم اینجور از ته دل دعا کردی الهی ب حق امام حسین اقا امام زمان از ته دلش اینجوری دعا کنه واست مم ...

عزیزم شاید باورت نشه داشتم برات دعا میکردم توی دل خودم اشک از چشام سرازیر شد الهی که حاجت روا بشی 🤲💚ممنونم از دعای قشنگ و خوبت ♥️♥️♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم شاید باورت نشه داشتم برات دعا میکردم توی دل خودم اشک از چشام سرازیر شد الهی که حاجت روا بشی 🤲 ...

چرا اشک قربونت برم حلالم کن اگر ناراحتت کردم😔😔😔یعنی میشه خدا صدای تورو ک اینجور خالصانه دعا کردی بشنوه الهی ب حق امام حسین جفتمون حاجت روا شیم خیلی دعات میکنم💋💋💋