2777
2789
عنوان

کی شعر خیلی بلند بلده ؟

164 بازدید | 17 پست

میخوام شعر بلند و خوشگل حفظ کنم خیلی وقته از مغزم کار نکشیدم 😄 

شعر کوچه مشیری رو بلدم

یه شعر خیلی بلند هم زمان راهنمایی بود اونم هنوز یادمه

شما چه شعرایی پیشنهاد میدین که بلند باشه و خوب؟ 

🥰

تتلوخانم وزیری رو دانلود کن مخت سوت میکشه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعر پیش از اینهای قیصر امین پور و حفظم و هر وقت که میخونمش کیف میکنم انقدر که دوس دارم این شعر و  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بشنو این نی چون شکایت میکند 

از جدایی ها حکایت میکند

کز نیستان تا مرا ببریده اند

در نفیرم مرد و زن نالیده اند

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق

تا بگویم شرح درد اشتیاق

هر کسی کو دور ماند اصل خویش

باز جوید روزگار وصل خویش

فعلا این یادم بود بقیشم یادم نمیاد از صبه تو مخمه شعر کاملش طولانی تره برای مولاناست😬

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱