2777
2789
عنوان

مادر شدن چه حسي داره ؟؟دوست دارم نظراتونو بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 48 پست
۳سالشه  تا دوسال ونیم نوبتی شبا میگردوندیمش  دکترا گفتن جز بچع های سخت هس گوگل کن بچه سخ ...

وااااي خدا بهت صبر بده پس و خداقوت مامان گل😍😂

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه به عقب بر میگشتم بچه دار نمیشدم .فقط با همسرم دوتایی دنیا گردی میکردیم و آسوده می مردیم

کاش اینو یکی قبل بچه دار شدن با دلیل برامون توضیح میداد 

با تمام شیرینی وجودشون خیلی سخته ،کاملن اسیری 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
حس مسئولیت بزرگ و سنگین دوران بارداری شیرینترین دوران  زایمان متولد شدن دوباره خودت ،میشی ماد ...

😂😂😂واي من خيلي مشتاقم دوران حاملگي و تجربه كنم ميگن خيلي خووووبه😍

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
من اگه به عقب بر میگشتم بچه دار نمیشدم .فقط با همسرم دوتایی دنیا گردی میکردیم و آسوده می مردیم

چرا عزيزم؟؟زود بچه دار شديد؟؟؟من اخه سه سال هم عقد بودم 

سه سالم عروسي كردم خيلي دوتايي كارا كرديم 

ديگه گفتيم سه نفره شيم

😂😂😂واي من خيلي مشتاقم دوران حاملگي و تجربه كنم ميگن خيلي خووووبه😍

به امید خدا تجربه میکنی و از تکونا و لگدا و سکسکهای نصفه شبش لذت میبری   

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
ی حس عشق و غم و نگرانی آمیخته بهم میدونی یکی میاد تو زندگیت که کل دارایی و غم و همت فقط میشه سلامتیش ...

اي جانم خداحفظش كنه مادر مهربون براي منم دعا كن😍

الان بارداري گلم؟؟

اینا تله هستند واسه قبول یه مصیبت عظیم گول نخور😄😄بچه آدمو پیر میکنه

😂😂واي خودم خُلم از بس عاشق بچم😩😩

نه تنها نمیگن بلکه اصرار میکنن بچه دار شین

واي دقيقا 

من خودم انقدررررررر حرف شنيدم 

بهم ميگن اگر نميخواستي بچه دار شي چرا ازدواج كردي

چرا عزيزم؟؟زود بچه دار شديد؟؟؟من اخه سه سال هم عقد بودم  سه سالم عروسي كردم خيلي دوتايي كارا ك ...

نه بعد از پنج سال بچه دار شدیم .اما انقدر عذاب میکشم که نگو.انگار اسیر و زندانی شدم و دائما یه چیزی بهت وصله که نه میتونی ازش جدا بشی نه میتونی دائم تحملش کنی.خوابت میاد نمیتونی بخوابی دلت میخواد گریه کنی اما بخاطر اون مجبوری بخندی .همش استرس همش نگرانی...🥴🤕هم من هم همسرم پشیمونیم

واي دقيقا  من خودم انقدررررررر حرف شنيدم  بهم ميگن اگر نميخواستي بچه دار شي چرا ازدواج ك ...

زندگی شخصی خودته و به هیچ کسی مربوط نیست.اگر تصمیم ندارین بچه دار بشین اصلا و اصلا به حرف کسی گوش ندین کیفتونو بکنید از زندگی لذت ببرین