2777
2789

سلام لطفا همه تجربه هاشونو بگن تا ی تاپیک مفید باشه بیاین ب هم کمک کنیم ک چطور آشپز خوبی باشیم چطور غذاهامون خوشمزه باشه 

من خودم سوپ جو ام تو کل فامیل معروفه یعنی همه تعریف میکنن رمز و رازش هم اب مرغ غلیظ با گوشت ریش شده اش+ عصاره مرغ+ آبلیمو+ سبزی تازه اش و نمکی ک ب غذا میزنم باید اندازه باشه ن زیاد ن کم 

مامان بزرگم همیشه میگه ک واسه سوپ ، اش ، خورشت باید پیاز فراوان بریزی تا خوشمزه بشه شمام بگین واسه چه غذایی چیکار میکنین ک خوشمزه بشه ؟؟ من مامانم واسه خورشت قورمه سبزی ، ابگوشت ، قیمه و .... از قصابی قلم میگیره عصاره اش رو میگیرع بعد مربع مربع خرد میکنه میذاره فریزر هر غذایی پختنی یکی دو تا میندازه توش یعنی نگم از طعم بینظیر قرمع سبزیش یا خورشت هاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم وقتی ماکارونی میپزه اگ با سویا باشه یکی دو تا عصاره مرغ ب مواد ماکارونی میزنه یعنی همه تعریف ...

ماکارونی پودر آویشن و زنجبیل طعم خوبی بهش میده  قورمه سبزی هم آخرش شنبلیله خشک خیلی خوشمزه میکنه البته کم باش و برا مرع  فلفل دلمه مزه خوبی بهش میده

سبزی قورمه سبزی رو سرخ نشده میذارم تو فریزر، اول پیاز و گوشت رو تفت میدم یه مقدار رب البته خیلی کم میزنم، بعد آب جوش و لوبیا رو هم میریزم، توی ظرف دیگه سبزی رو تفت میدم بعد بهش یکم روغن میزنم بعد زرد چوبه میزنم، لوبیا و گوشت که کاملا پخت سبزی رو اضافه میکنم و میذارم یکم جا بیفته، آخر سر هم آبلیمو میزنم خیلی خوشمزه میشه

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair