2777
2789
عنوان

ريشه ي بدبختي

220 بازدید | 25 پست

همش دارم فك ميكنم تو غذاهامون يا اب شرب شهري يه سمي چيزي ريختن كه وضعمون انقدر بهم ريخته همه افسرده همه خائن بعد بدبختي اينجاست نصف تاپيكا راجع به خيانت شوهر با يه زن شوهرداره كه طرف هم شوهرش خيلي خفنه هم بچه هم داره انگار يه پلي يه حايي شكسته هيشكي راضي نيس هيشكي نميرسه هييشكي عاشف نيس هيشكي خوشبخت نيس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار همگي طلسم شديم 

اره خب .

کل بیمارستانهای شهرم پر از مریض هستش.

سرم و قرص آموکسی سلین و.... وجود نداره دیگه .

خودمم افسرده شدم درمان ندارهر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حرف دراین باره زیاده  اما حوصله توجیهات بعضی کاربرا و ترکیدن کاربری رو ندارم 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

حق الناس رو رعایت نمیکنیم. هممون منفعت طلب شدیم... خدا میدونه تمام کسب و کارها چقد پول حلال درمیارن. ایا یه بار یه جایی از دستشون در نرفته؟؟ 

راستش نمیدونما نظر خودمه ولی حق الناس خیلی مهمه .. من همیشه میترسم و معتقدم پول اگه یذره هم شبهه داشته باشه ممکنه اثرات بدی بذاره 

از طرف دیگه هم فشار اقتصادی برا هیچکی اعصاب نذاشته 

حق الناس رو رعایت نمیکنیم. هممون منفعت طلب شدیم... خدا میدونه تمام کسب و کارها چقد پول حلال درمیارن. ...

بلين قديمم بي پولي بوده نداري و قحطي و گرسنگي بوده ولي اين حجم از خيانت و رسوايي و ناكامي نبوده لاقل از ده خونواده ٦تاش از غصه پير نشده بودن الان ولي همه داغونن دارا و ندار هم نداره همه انقدر درد ناموس نبودن الان طرف خودش پول داره شوهره زنه هم پولداره بعد ريختن روهم