پسر من نیمه اول ۹۵ ،پارسال نفرستادمش پیش ،امسالم دوست نداشتم بره اول اما دیگه مجبور شدم ،حالا تمام کلاسشون ۹۴ ،ازپسرم بزرگترن هی میزننش یاوسایلش میشکنن،زور پسرم بهشون نمیرسع چون هم قدش نیستن
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همگی که نظر دادید و در تاپیکم شرکت کردید سپاسگزارم خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه ان شالله
ممنون خواهش میکنم
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
وای چقد سخته اینجوری منم استرس همین چیزا رو دارم اینقدرم ریزه میزه اس دخترم و وابسته مم هست و ...
بنظرم اصلا نفرستش هیچ اتفاقی نمیفته خودت توخونه چهارتا شعر بهش یاد بده خروف الفبا بشناسه ،دست چپ وراست عدد تا ۱۰ .سال بعد بزارش پیش ،کاری با حرف مدرسه هم نداشته باش
ولی بنظرم دخترتون بره بهتره برای خودش چون میگین وابستگی داره .اونجوری مدرسه براش سخت تر میشه .اینکه بچه ها ممکنه سرما بخورن و مریض بشن بله احتمالش زیاده چون تو مدرسه و محبط جمعی همینه ولی این بخشی از نموداررشد بچه هاست .اینکه میترسین اذیتش کنن هم درست نیست پسر من شهریور بدنیااومد یعنی با مهر یکماهه تفاوتش وهمیشه حتی بچه ی نیمه دومی بزرگترهم تو کلاسشون بوده و شر هم بوده ولی پسرم اجازه نمیداد اذیتش کنه و حسابی از پسش برمیومد این به روحیه بچه ها و روش تربیتشون بستگی داره دختر منم اسفند ماهی هستش یعنی قشنگ توجمع بچه ها یی بوده از خودش یکسال بزرگتر ولی همه فکر میکردن این بزرگتر ازاوناست .بنظرم محیط جمعی برای بچه ها واقعا مفیده برای رشدسون بازیشون و شخصیتشون .بازهم نظر شخصی شما مهمتره ولی در مورد فرستادنش و اماده کردنش اگه ممکنه فکر کنید شاید نظرتون عوض شه