2777
2789

سلام بچه های شما امسال میرن پیش دبستانی؟به ما گفتن باید بیاد پیش دبستانی بچه ام متولد ۲۷ مهر ۹۶ هست

گفتن واجبه در حالی که من شنیدم واجب نیس دوست ندارم اینقدر زود بره پیش دبستانی

منم مهر ۸۱ هستم ۱۵ سال پیش رفتم منم:)

میدونم ربطی نداشت ولی باشه😂😂😂

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واجب نیست همش الکیه اگه میفرستادیش تاالان مریض بود 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

اره دیگه امسال قانون اومده بچه های تا ۳۰مهر هم با نیمه اولی ها برن

یکماه گذشته حالا یادت افتاده بره یا نره؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من پسرم دي ٩٦نفرستادم چون نيمه دومه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

سالی دیگه کلاس اول هم نفرستش بزار سال بعد چون نیمه دومیه ،بزار عاقل شه بتونه از حق خودش دفاع کنه زودهن هست

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
نه واجب نیست همش الکیه اگه میفرستادیش تاالان مریض بود 

بالاخره که چی

سال بعد هم که بره،همینع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره دیگه امسال قانون اومده بچه های تا ۳۰مهر هم با نیمه اولی ها برن یکماه گذشته حالا یادت افتاده بره ...

دي ماهي ها چي؟

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

من پسرم دي ٩٦نفرستادم چون نيمه دومه

دی فرق داره

فقط تا ۳۰مهر