2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع....

155 بازدید | 10 پست

جواب آزمایشم مثبت شد، با خودم دوتا لقمه یکی پنیر و گردو یکی حلوا شکری برده بودم نشستم تو پارک بغل آزمایشگاه خوردم و به فسقلی توی دلم قول دادم براش بهترین مامان دنیا باشم. چه حس عجیب و خوبی بود، بهش گفتم مامانی منو بابا عاشقتیم، همه احساسم کف دستم بود که گذاشته بودم روی شکمم که حسش کنم، زود بهش دلبستم ولی اون زود دل کند پیشم نموند. یه هفته بهترین حس دنیا باهام بود و رفت.

God help me to be strong enough not to lie to myself 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال این موقع داشتم آرایشگاه و مدل لباس عروسمو انتخاب میکردم امسال این موقع دارم طلاق میگیرم

ان شاءالله خیر باشه، چرا؟

خیانت میکرد و کتکم میزد

متاسفم، امیدوارم بعد از این کلی اتفاق خوب برات بیفته و شروع اتفاقاتی خوب زندگیت، حذف کسانی باشه که حالتو بد میکنن

متاسفم، امیدوارم بعد از این کلی اتفاق خوب برات بیفته و شروع اتفاقاتی خوب زندگیت، حذف کسانی باشه که ح ...

ممنون عزیزم

انشالله واسه شما هم خدا یه نی نی خوشکل و سالم نصیبت کنه . حتما واستون دعا میکنم 😘😘😘

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد....