2777
2789

اگه بین اون یک هفته نطفه بسته بشه اون ماه پریود میشیم یا نمیشیم؟

من یک هفته مونده به پریودی نزدیکی داشتم الانم داره ماه تموم میشه پریود نشدم.

هنوز بی بی چکم نزدم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه دوست من یه روزقبل پریودی رابطه داشته و باردارشد

اونموقع پریودم شد؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خانم ها پیج دکترنوبت  👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir

خانم ها پیج دکترنوبت  👇👇 💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش هرروز کلی، پست و استوری در مور ...

ادرس روبیکا نداره؟

اره اگه خدا بخواد میشه من سه  تا از بارداری هام تاریخ لقاح می افتاد هفته اخر بارداری ،چون اگه لقاح دیر انجام بشه طبیعتا سن بارداری و تاریخ پری هم خوانی نداره و سن بارداری کمتر میشه مثلا اگه قرارباشه بر حسب پری پنج هفته باشی ولی لقاح دیر انجام شده باشه چهار هفته خواهی بود ،برای من  از ۴تا بارداری یهگل پسر دارم بقیه ش خدا نخواست اول هفته ی هفت سقط شد وبعد پسرم وباردار شدم وبعد م  یکی خارج رحمی بود یکی دیگه هم هفته ۱۲ایست قلبی کرد ان شالله شما بارداری سالم و خوبی رو تجربه کنی

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
اره اگه خدا بخواد میشه من سه  تا از بارداری هام تاریخ لقاح می افتاد هفته اخر بارداری ،چون اگه ل ...

من ۲۵ مهر نزدیکی داشتم و باید ۲۸ مهر پریود میشدم که تا الان نشدم.

الان یعنی سن لقاح و بارداری چطوریه؟

باردار بودی؟

نه جانم پریود شدم.

فقط همش قبل از پریودی تا الاناحساس تهوع دارم.

نمیدونم از چیه اگه خوب نشم میرم دکتر شاید یه مریضی توی رحمم دار که همزمانبا پریودی منو اینطری کرده

نه جانم پریود شدم. فقط همش قبل از پریودی تا الاناحساس تهوع دارم. نمیدونم از چیه اگه خوب نشم میرم د ...

اره برو انشاالله که چیزی نیست

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور