از خدا بخوایم که بهترین و برامون قیمت کنه ،من طبیعی همبن حا خانمه میگفت بعد چهل روز هنوز نمیتونست بشینه بنده خدا میگفت اهنوز درد لگن و مقعد شدید دارم ،سزارین بود میگفت عوارض وحشتناک داشتم، دقیقا بر عکسشم بود ،به نظرم جفتشم عوارض داره ،خدا فقط بهترین نصیب کنه ،
من اولی طبیعی ؛دومی سزارین انتخابی پشیمونم. ولی نمیدونم سومی وی بک بکنم یا همون سزارین. بدن ضعیفی ...
خب طبیعی بار دوم شاید راحت تر باشه..ولی قرار نیست مثل سری قبل سری سرپا بشی..چون سومین بچت هستش پس طبیعیه که بدنت مثل زایمان اول نباشه..ولی بنظرم..همون سز بشو..اگر اذیت نشدی ..چون طبیعی بار دوم واژن خیلی تغییر میکنه ..ولی طبیعی بار اول اصلا تغییر نمیکنه..کسی نبود این رو بمن بکه..بعدش از کنجکاوی از اطرافیان پرسیدم گفتن اره همینطوره ما که غیر مستقیم گفتیم طبیعی نیار گوش ندادی..ولی از هر جهت دیگه راضی بودم..
خب طبیعی بار دوم شاید راحت تر باشه..ولی قرار نیست مثل سری قبل سری سرپا بشی..چون سومین بچت هستش پس طب ...
منظور شما اینه طبیعی اول و طبیعی دوم فرق میکنه. اولی خیلی خوب بود بعد از ده روز فکر نمیکردم زایمان کردم. الان سزارینم رو با طبیعی مقایسه میکنم حسرت میخورم.
منظور شما اینه طبیعی اول و طبیعی دوم فرق میکنه. اولی خیلی خوب بود بعد از ده روز فکر نمیکردم زایمان ...
طبیعی اول ودوم بله فرق داره..دفعه ی اول واژنت مثل قبله بلکه تنگ هم میشه ولی تو دومی درسته زمان زایمان کمتره وخود زایمان راحت تر ولی واژن خیلی عوض میشه🤦🤦سومی طبیعی بدتر..بنظرم حالا که یه بار سز شدی وپاره شده شکمت و اذیت نشدی یازم سز شو..بازم فکرات رو بکن من دیگه همه چیو کامل وبدون پرده تو ضیح دادم
منظور شما اینه طبیعی اول و طبیعی دوم فرق میکنه. اولی خیلی خوب بود بعد از ده روز فکر نمیکردم زایمان ...
اره طبیعی دوم راحت تر هست زمانش کمتره و..بازم بستگی ب وزن بچه داره..ولی خب چون بدنت دوبار زایمان داشته خب مثل زایمان اول نمیشه که ..بدن ضعیف تره..ب هر حال دوبار قبلش باردارشدی دوبار زایمان کردی وشیر دادی..ولی بازم خب بهتر از سزارین هستش..ولی خالا فکرات رو بکن چون یه بارم سز شدی پس قشنگ فکرلت رو بکن...تایپیکی که میگم برو کمکت میکنن..زایمان طبیعی بعد از سزارین..rasta نامی استارتر تاپیکه..من دکتر ویبکم رو اونجا پیدا کردم..وکلی دمنوش واطراعات کسب کردم..
قبلش سونو مخصوص دادی؟ و اینکه دکتر بالا سرت در حین زایمان از کجا میدونست برا بخیه قبلت مشکلی پیش نم ...
نه سونو چسبندگی رحم که دکتر اصرار نداشت خودم گفتم..نمیدونم چطور میدونست ولی کاملا فشار هم میداد شکمم رو حتی چند بار گفتم الان پاره میشه ولی گوش نمیداد..مهربون بود وکاربلد..
خواهر من دوبار ویبک انجام داد خیلی راضی بود واقعا چون دکترش خیلی خوب بود و براش جوری بخیه زد که واژن ...
سلام وقتتون بخیر. ببخشید ی سوال داشتم. میخاستم اسم دکتر خواهرتون رو بدونم.و شهری ک دکتر کار میکنه رو بدونم. خیلی خیلی ممنون میشم بهم بگین. من هم میخام ویبک انجام بدم