2777
2789
بسلامتی عزیزم..مثل من..کاملا میفهممت..بسپار بخدا

سلامت باشی مهربون ممنون درسته خدا خودش کمکمون میکنه

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما تونستین انجام بدین وی بک

سلام نه متاسفانه فعلا تحت نظر دکترمرضیه امیرآبادی هستم حامله نشدم

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
آخه چکاریه؟ فکرکردی طبیعی خیلی خوبه؟بی رو سزارین راحت.  طبیعی حتی اگه زایمان راحت باشه عوارض ب ...

من هم طبیعی داشتم و هم سزارین. طبیعی دردناک بود ولی بعدش خیلی خوبه. نوزاد در طبیعی میگن سالم تره ولی نمی‌دونم 

من هم طبیعی داشتم و هم سزارین. طبیعی دردناک بود ولی بعدش خیلی خوبه. نوزاد در طبیعی میگن سالم تره ولی ...

من که بعدطبیعی تایکی دوماه داغون بودم هم بخیه هام هم هموروییدم که زد بیرون. بچم هم خیلی بی قراربود ولی این زایمانم خیلی عالی بود

راضی بودین ؟؟ بچه تون سالمه. اگر عقب برگردین بازم وی بک میکنید یا فرقی نداره سر یا طبیعی 

اره خیییلی راضی بودم..ولی برگردم نمیکنم..چون واژن آدم با دوبار طبیعی واقعا مثل قبل نمیشه..با یه بار خیلی فرق نداره اما با دوبار چرا..منم چون تجربه سز داشتم..بنظرم چون مشکل خاصی نداشتم مثلا حساسیت یا چیزی باید سز میاوردم چون یه بار که پاره شده..یه بارم میشد..البته نظر شخصی منه..خودم که بلافاصله بعد طبیعی وبعدچند وقت خییلی خوشحال بودم.تجریه جالبی بود چون فیزیولوژیک زایمان کردم ولذت خاصی داست هر لحظش..

خواهر من دوبار ویبک انجام داد 

خیلی راضی بود واقعا 

چون دکترش خیلی خوب بود و براش جوری بخیه زد که واژنش از اولش هم به قول خودش بهتر شده بود 

یکی از کاربر ها گفته بود بعد طبیعی هموروئید گرفته،متاسفانه هموروئید از عوارض بارداری هست نه زایمان...

چون خواهردیگه من با این که هر دو زایمانش سزارین بود اما سر هر دو دچار هموروئید شد 

اره خیییلی راضی بودم..ولی برگردم نمیکنم..چون واژن آدم با دوبار طبیعی واقعا مثل قبل نمیشه..با یه بار ...

من اولی طبیعی ؛دومی سزارین انتخابی

پشیمونم. ولی نمی‌دونم سومی وی بک بکنم یا همون سزارین. بدن ضعیفی دارم کلا .من بار اول ک طبیعی بودم مثل روز اول بودم نمی‌دونم گاهی فکر میکنم شاید یک بار طبیعی خوبه. برا چند بار خوب نباشه. ولی عذاب وجدان دارم از سزارینم