2777
2789
عنوان

پیش دبستان ۱ گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اصلا تعجب کردم شما برای سال گفتین چون هرجا رفتم مهدها همه ماهانه بودن 

من ک هر جا رفتم سالانه گفتن.

از سالی ۵تومن پرسبدم تا سالی ۱۵تومن.اصلا ماهی پنج تومن نشنیدم تا حالا حتی بالا شهر هم همچین چیزی نشنیدم

من ک هر جا رفتم سالانه گفتن. از سالی ۵تومن پرسبدم تا سالی ۱۵تومن.اصلا ماهی پنج تومن نشنیدم تا حالا ...

مهدکودک‌ها که پیش دبستانی هم دارن فکر کنم گرونتر هستن و ماهانه.

مثلا مهد ۲۸۰۰ باشه 

پیش اون مهد ۵ تومن میشه

بستگی داره خوب از نظر من یاد میدن ولی باید دید انتظار خودتون چیه

من بچم 3سال ونیمشه یه هفته نشستم باهاش 4تارنگ و چندمدل نقاشی و قیچی دست گرفتن کار کردم وخمیربازی واین چیزا.الان مهدمیره فقط بازی میکنه

من ک هر جا رفتم سالانه گفتن. از سالی ۵تومن پرسبدم تا سالی ۱۵تومن.اصلا ماهی پنج تومن نشنیدم تا حالا ...

والا تو منطقه ما این ارزون‌ترینه شهرک غرب هستیم مهد های دیگه ماهی ۸ تومن و ۱۰ تومن و ۱۲ تومن بودن 

دوستم هم نیاوران ماهی شش و نیم میده 

حالا بالاشهر منظورتون کجاست نمیدونم 

من بچم 3سال ونیمشه یه هفته نشستم باهاش 4تارنگ و چندمدل نقاشی و قیچی دست گرفتن کار کردم وخمیربازی وای ...

خوب گفتم انتظارات متفاوته 

البته که نحوه قیچی گرفتن و رنگ‌ها و نقاشی همه برای زیر ۴ سال هست و به بچه های پیش چیزهای اصولی تری یاد میدن 

خوب گفتم انتظارات متفاوته  البته که نحوه قیچی گرفتن و رنگ‌ها و نقاشی همه برای زیر ۴ سال هست و ...

برای اجتماعی شدن هم لازمه

پسرم از وقتی کلاس زبان رفت خیلی عاقل تر و قانون‌پذیرتر شده

خوب گفتم انتظارات متفاوته  البته که نحوه قیچی گرفتن و رنگ‌ها و نقاشی همه برای زیر ۴ سال هست و ...

عزیزم منم انتظارات معقول و میانه روگفتم وگرنه بچه5ساله مسلط به زبان انگلیسی هم داریم حافظ کل قرآنم داریم 

عزیزم منم انتظارات معقول و میانه روگفتم وگرنه بچه5ساله مسلط به زبان انگلیسی هم داریم حافظ کل قرآنم د ...

من نگفتم انتظارات شما نا معقوله 

شما گفتین چی یاد میدن و خودتون چی یاد دادین به فرزندتان منم گفتم مواردی که مطرح کردید برای مهد هست نه پیش الان که پیش هستن چیزای یاد دیگه یاد میدن 

چخبره آخه مگه همه پولدارن! فکر کن یکی با اجاره خونه و ۲ تا بچه چطور بتونه برسونه خدا رو شکر یه بچ ...

همینه که نمیشه به فکر بچه دوم باشیم 

من برادر شوهرم پسرشو فرستاده پیش که تو شهرمون معروفه 

هزینه شهریش جدا +وعدهای غذایی برنامه ریزی شده چند روز در هفته  که مادر باید سازگار باشه +کلاس زبان و چرتکه کاملااااا الزامی و زیر نطر معلم پس نمیشه نفرستاد 

به نظر من همش الکیه 

اصلا پیش مگه سال اول ورود کودک به تحصیل نیست؟ چراباید خسته بشه و بی انگیزه؟ بنظرم بجا این چرندیات روی اعتماد به نفس کودک 

شرایط روانیش، قوه تخیل، و زبان بچه کار کنن که از الان وارد دنیا میشه 

کل نظام اموزشی شده رقابت  اونقدری به درسشون اهمیت میدن بهشخصیت نمیدن چه فایده دکتر بی اعتماد بنفس و افسرده