2777
2789
عنوان

پیش دبستان ۱ گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست
باشه عزیزم باشه اصل مطلب وشما نگرفتی 

ترکیب رنگ‌ها 

شناسایی مشاغل 

زبان 

موسیقی 

ریاضی در حد مبتدی 

حیوانات و آشنایی نحوه زندگی شون 

علوم و موارد ساده مثل چرخه آب و 

شعر خوانی 

شن بازی 

سفالگری 

صبحانه و ناهار

همینه که نمیشه به فکر بچه دوم باشیم  من برادر شوهرم پسرشو فرستاده پیش که تو شهرمون معروفه  ...

آفرین چقدر خوب گفتین به نظرمنم ازبچه4ساله باید به اندازه درک وفهمش وسن وسالش توقع داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه که نمیشه به فکر بچه دوم باشیم  من برادر شوهرم پسرشو فرستاده پیش که تو شهرمون معروفه  ...

مطمین هستین 

چون مهدها الان دوره ای بحثای روانشناختی دارن و اتفاقا در اغلب موارد اموزشها مهارت محوره تا آموزش محور با رویکرد انسانگرانه 

ترکیب رنگ‌ها  شناسایی مشاغل  زبان  موسیقی  ریاضی در حد مبتدی  حیوانات ...

دونه دونه اگه بخونید متوجه میشید بچه تو زندگی روزمره باتمام اینا روبه رومیشه و سوال میکنه و به جواب اینهامیرسه اسم وعده های غذایی رنگها شن بازی وخاکبازی و آشنایی بامشاغل اینها جزو زندگی روزمره س و بچه هاهم به راحتی راجبش شناخت دارن 

دونه دونه اگه بخونید متوجه میشید بچه تو زندگی روزمره باتمام اینا روبه رومیشه و سوال میکنه و به جواب ...

باشه عزیزم افرین به شما که اینقدر عالی برای بچه وقت میزارید امیدوارم در بزرگسالی شاهد موفقیت روزافزون فرزندتون باشید 

مطمین هستین  چون مهدها الان دوره ای بحثای روانشناختی دارن و اتفاقا در اغلب موارد اموزشها مهارت ...

خواهر شوهر خودم مهد داره 

نه اتفاقا هم چرتکه کار میکنه هم یه خانم میاد در حد ابتدایی زبان یاد میده و کلی هم وسیله هر هفته از بچها میخوان