2777
2789
عنوان

خواهش میکنم تجربتون درباره قد بلند شدن کودکتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 76 پست
پسر منم خواهر پیرم کرده فقط لب به هیچی نمیزنه اصلا هیچگونه شریت اشتهاآورم روش تاثیر ندارهههههههه😭😭 ...

پسر من دیوونم کرده ۳ سال و ۹ماهشه ۱۵ کیلوئه  نمیدونم کلا با سیب زمینی و تخم مرغ خوردن چطور اینقدر دراز شده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
زینک ویتامین ب۱ رنده سیب وعسل  روزی ده تا بادام که همون موقع که خورده میشه بشکنید  ...

ابازی ترامبولین هم خوبه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همه خواهرام و مامان و بابام قدم بلندتره 167 هست قدم...تو نوجوونی شنیده بودم هرروز صبح که از خواب بیدار میشی قد بکشی قدت بلند میشه منم انجامش دادم از ی جایی به بعد عادت شد اولین حرکتم تو تخت خواب قد کشیدن با چشمای بسته بود😂ولی خب مثل اینکه تاثیر داشت

از نظرمن پسرم قدش کوتاه بود بردم دکتر شربت آرژیتال داد خدایی خوب بود ولی خب گفت ژن خیلی تاثیر داره د ...

وای حالا من خیلی درگیرش خیلی هم از نظر تغذیه ای بهش میرسم

خانوما لطفا منم راهنمایی کنین با اجازت استاتر جان ،پسرم ۲۸ ماهس اصلا هیچی نمیخوره کلا میل به هیچی نداره به زورم میدم بالا میاره صبحانه ها که کلا معدش قفله موندم دیگه چی کار کنم خسته شدم😪😪

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
واقعا؟من همش فک میکنم الان باید حدود ۱۱۰باشه...بعدم پسر شما سه ماه کوجیکتره و هم قد پسر منه

قد پسرتون موقع تولد چند بود؟ پسر من 52 بود، مگه 3 ماه چقدر تفاوت داره فوووقش ماهی نیم سانت بلدتر بشن. نمودار موقع تولدشو چک کن یا نرماله یا بالاتر از نرمال

پسر من دیوونم کرده ۳ سال و ۹ماهشه ۱۵ کیلوئه  نمیدونم کلا با سیب زمینی و تخم مرغ خوردن چطور اینق ...

من اصلا قد و وزن مهم نیستن واسم فقط میگم غذا بخوره به خدا اینقدر ضعیف شده تا یه باد میخوره بهش مریض میشه پدرمو درآورده

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
وای حالا من خیلی درگیرش خیلی هم از نظر تغذیه ای بهش میرسم

منم خیلی درگیر بودم ولی از من به به شما نصیحت رسیدگی بکن ولی درگیر نباش چون بعد چند وقت متوجه شدم روی پسرم تاثیر گذاشت وباعث شد اذیت بشه.

منم خیلی درگیر بودم ولی از من به به شما نصیحت رسیدگی بکن ولی درگیر نباش چون بعد چند وقت متوجه شدم رو ...

چشم عزیزم اما خدای خیلی به تغذیه اش اهمیت میدم اما همیشه لاغره .غذا خوردنشم خوبه

من اصلا قد و وزن مهم نیستن واسم فقط میگم غذا بخوره به خدا اینقدر ضعیف شده تا یه باد میخوره بهش مریض ...

مال منم همینه همش مرررریض

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
پسر منم خواهر پیرم کرده فقط لب به هیچی نمیزنه اصلا هیچگونه شریت اشتهاآورم روش تاثیر ندارهههههههه😭😭 ...

من از اب قلم گوسفند نتیجه گرفتم 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم