2777
2789
عنوان

خواهش میکنم تجربتون درباره قد بلند شدن کودکتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم اما خدای خیلی به تغذیه اش اهمیت میدم اما همیشه لاغره .غذا خوردنشم خوبه

پسر منم لاغره ولی خب دکتر گفت لاغر باشه بهتر اینه که چاق باشه.کلا دکتره بیشتر میگفت طرز فکرت عوض کن نه خودت اذیت کن نه بچه را.بچه اگه بفهمه خیلی درگیرشی بیشتر اذیت میکنه.

پسر منم لاغره ولی خب دکتر گفت لاغر باشه بهتر اینه که چاق باشه.کلا دکتره بیشتر میگفت طرز فکرت عوض کن ...

مواقعا منم همیشه میگم بچه باید سالم یاشه و هر کی هم میگه بچه ت لاغره میگم والا غذا میخره پس برام نهم نیست که لاغره چون میدونم ژنتیکی لاغره

چجوری خواهر لطفا تعریف کن ثواب داره به خدا

برید از قصابی قلم گوسفندی بگیرید برای گاو سردیه خوب نیست... قلم رو میزارید تو اب با یکم هویچ  و پیاز اگر هم سبزی داشتین بریزین داخلش بوی ضخمش رو بگیره بزارید با شعله کم ۱۲ ساعت بپزه بعد از صافی رد کنید بریزید تو لیوانهای یک بار مصرف یا هر ظرفی که دادین بزارید فریز... برنج خواستید بزارید از این اب بریزید برای سوپ یا خورشت بریزید تو غذاش

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

منم شنیدن عزیزم.چه جوری درست میکردی چند ساعت میذاشتی بپزه

توضیح دادم عزیزم اینقدر تاثیرش خوب بود حتما انجام بدین

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

برید از قصابی قلم گوسفندی بگیرید برای گاو سردیه خوب نیست... قلم رو میزارید تو اب با یکم هویچ  و ...

آهان ممنون جانم بعد این تو رشدش تاثیر داره یا اشتهاش میخوام یه چی باشه اشتهاش رو باز کنه هی بخوره هی بخوره سیر نشه اصلا مثل بچه خواهر شوهرم 😂😂

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
مواقعا منم همیشه میگم بچه باید سالم یاشه و هر کی هم میگه بچه ت لاغره میگم والا غذا میخره پس برام نهم ...

دقیقا ژن خیلی تاثیر داره.راستی دکتر میگفت از پای مرغم غافل نشید خیلی کلسیم داره.این  دکتر که من بردمش فوق تخصص بود بیشتر نظرش،روی تغذیه خوب بود تا دارو.

دقیقا ژن خیلی تاثیر داره.راستی دکتر میگفت از پای مرغم غافل نشید خیلی کلسیم داره.این  دکتر که من ...

اره منم شنیدم اتفاق میخواستم برم بگیرم مرسی که گفتید

آهان ممنون جانم بعد این تو رشدش تاثیر داره یا اشتهاش میخوام یه چی باشه اشتهاش رو باز کنه هی بخوره هی ...

وزن میگیره بچه بعد سیستم بدنش محکم میشه ولی گمون نکنم اشتها اور باشه... چون من بیشتر استخون بندیش و سیستم ایمنی بدنش برام مهم بود

بنظر شما قد تو ۱۳ماهگی ۷۶باشه خوبه نی نی شما تو این سن چند بود

پسر من موقع تولدش قدش ۵۴ بود با وزن ۴ کیلو

الان که یکسالشه قدش ۸۰

چون خودم و خانوادم کلا زیاد قد بلندیم به ما رفته

به تغذیه اش هم خیلی میرسم

سویق حبوبات میدم سبوس و جوانه گندم برنج تو فرنی اش

داخل شیرش هم عسل و سه شیره میریزم

قلم گوسفند میدم‌

خلاصه بگم همش درگیرشم