2777
2789

من دخترم ۷ ماهگی 

همه علایم را داشت😁

از یکی دوماه قبلش که همش بزاقش سراریز بود نق نقو شده بود مرتب تب میکرد اسهالی میشد

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱ ماهگی اولیشو دراورد 

علامت خاصی نداشت یکم کله ش داغ بور

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
من دخترم ۷ ماهگی  همه علایم را داشت😁 از یکی دوماه قبلش که همش بزاقش سراریز بود نق نقو شده بو ...

دخمل من ۵ ماهشه آب دهنش میریزه ، خیلی اذیت میکنه سر خوابیدن و شیر خوردن ، پشت سرش و گوشاش رو هم هی چنگ میزنه یعنی داره شروع میشه؟

پسر من از ۳ماهگی همش آب دهنش میریخت دستاشم مدام تو دهنش می‌برد ولی نزدیکای ۷ماهگی ی دونه درآورد دو هفته بعدشم یکی دیگه بد اخلاقم بود و پاش زیاد میسوخت ولی تبو اسهالیش خیلی نبود

دخمل من ۵ ماهشه آب دهنش میریزه ، خیلی اذیت میکنه سر خوابیدن و شیر خوردن ، پشت سرش و گوشاش رو هم هی چ ...

احتمال داره یادم اومدم دختر منم هی گوشاشو دست میزد من میگفتم شاید عفونت گوش داره بردمش دکتر گفت چیزیش نیست

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

از 6 ماهگی شروع شد

تب(کم)، داغی پشت گردن، بهونه گیری، شیر نخوردن درست،اسهال، آب ریزی دهان

دختر من دندوناش تند تند پشت سر هم دراومد. یعنی یکسال و دوماهگی 16 تا دندون داشت 

الانم دوسال و دوماهشه تازه  دندونای آسیابش دراومده