2777
2789
خیلی استرس دارم شکمم بزرگ شد بااین که خیلی زوده حالا میگم خدایی نکرده مشکلی براش نباشه

نه من اتفاقا ماهای اول زود شکمم زد جلو ولی الان ۶ماهه هستم خودموبازنای باردار دیگه قیاس میکنم مبینم خیلی شکمم کوچیکه اوایل بزرگ شد ولی الان انگار بچه بیشتر تو پهلوهامه نگران نباش فدات،سونوی ان تی رو رفتی؟

لطفالایک نکنید،ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو خدایا این دروغ میگه🥲

بخدا😂دوتا دارم آخه 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
یک سال عقد بودم  یک ساله عروسی کردیم  

بالخره ك بايد بچه بياري

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
بالاخره نفهمیدم شیرینه یا سخت

اقا جون سخته بارداری سخته زایمان سخته بچه بزرگ کردن سخته من دوتا دارم به خدا پدرم درومده 

اگر امادگیشو نداری اصلا اقدام نکن گلم 

من اولیمو به اصرار شوهرم باردار شدم و دومیو ناخاسته با اینکه بشدت عاشقشونم و دیگه لحظه ای بدون بچه هام نمیتونم باشم و میدونم خیلی زندگیمو رنگ و لعاب بخشیدن ولی عزیز من بچه استرس داره  و یه مسئولیت خیلی سنگین رو دوشت تا اخر 

من ک هروز دعا میکنم خدایا منو نازای ابدی کن😂

چندتا داري مگه

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
اره میدونم ولی ترس دارم

منم استرس داشتم و دارم ولي خب تاكي بالاخره ميگذره خدا كمك ميكنه

نگوووو

ولا بچها دیوانه کردن تو بیست سالگی پیر شدم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️