پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
خداازدهنت بشنوه همین الان بی بیچکم منفی شد خیلی خورد تو ذوقم😔😔
معمولا میگن بعد یه هفته تاخیر بی بی چک بزنید. ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
ببین بعد از 14 روز از تزریق بی بی چک نتیجه اش درسته. متاسفانه باردار نیستین. ان شاءالله ماه جدید باردار بشین.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
معمولا میگن بعد یه هفته تاخیر بی بی چک بزنید. ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه
نه عزیز. ایشون امپول زدن. وقتی امپول زدن حدود 36 ساعت بعد تزریق تخمک ازاد میشه و نهایتا 24 ساعت عمر میکنه. پس لقاح باید تو همون 24 ساعت رخ بده.
بعضی افراد بعد تزریق دچار تاخیر میشن. داروی دیگه ای مثل پروژسترون استفاده نکردین؟
ان شاءالله به زودی زود این انتظار تموم بشه به شادی و خیر و برکت و عافیت و صلاح و سلامتی.