2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
چجور ؟گفته دیگه پیامم نده

من با شوهرم قبل ازدواج ۲سال دوست بودم قبلش یکسال همینطوری حرف میزدیم بعضی وقتا و وقتی فهمیدم میخواد ابراز علاقه کنه من بهش میگفتم نمیشه و دیگه حرف نزنیم و اینا ولی اون بازم ول نکرد خودشو ی جورایی ثابت کرد و من بالاخره قبول کردم باهم باشیم 

دخترا میخوان ی پسر خودشو ثابت کنه اینکه قصدش ازدواجه رو ثابت کنه 

اینکه عشقش واقعیه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
آره. والا نمیدونم ازش خواستگاری کردم گفتم الان هم جواب نمیخوام فقط میخوام بدونید بهتون علاقه مندم

خوبه اگه واقعن شما رو دوست داشته باشه حداقل یه جوابی میده نگران نباش توکل به خدا انشالله که اون کسی لایق شماست براس همیشه تا ابد کنارتون باشه‌

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکرین شات صحبتاتونو دیدم خیلی شبیه منو شوهرم صحبت میکنید😂یاد همون موقع ها افتادم منم با شوهرم همینقد تند حرف میزدم و ضایش میکردم بعضی وقتام باهاش خوب بودم کم کم خودشو ثابت کرد 

خوبه اگه واقعن شما رو دوست داشته باشه حداقل یه جوابی میده نگران نباش توکل به خدا انشالله که اون کسی ...

نه دیگه آخرین پیامشو که تا تاپبک قبل هست ببینید!

میترسم اتفاقی براش بیافته. ریسک بزرگیه...

چه اتفاقی اینکه بقیه بفهمن و اینا؟

اگه ترستون اینه ک خب به نظرم اروم اروم برین جلو و اینکه از یه جایی ب بعد اگه دختر قبول کرد خانواده هارو وارد جریانتون بکنید 

درضمن حتما حتما حتما کسی باش ک بتونه بهت تکیه کنه تو زندگی و رابطتون کسی باش ک فقط حرف خودت و اون مهمه نه خانواده هاتون نه دخالتا و نظراشون وقتی دختری ببینه یه پسر اینجوره رابطه محکم میمونه

البته سه ماهه میگذره از اون چت..

منو شوهرمم همینجور بودیم یادمه فک کنم نزدیک ۸ماه حرف نزده بودیم

وقتی میخواس بره سربازی پیام داد بهش گفتم به سلامت انگار داداشمو دارم میفرستم😂

حالا منطقی بخوام بگم شما تلاشتو بکن نه جوری باش ک‌مزاحم باشی نه جوری ک بی علاقه اگه دوسش داری برو جلو و نترس اما حتما عاقلانه برو جلو شاید اصلا به هم نخورین

نه دیگه آخرین پیامشو که تا تاپبک قبل هست ببینید!

الان میبینم

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ