2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
چیکار کنم که فراموشش کنم؟

اگه دوسش داری ب همین راحتی تسلیم نشو 

اگه واقعا ارزششو داره تلاش کن براش اینجوری عاشقت میشه از اول ک نمیشه عاشقت باشه 

اگه تو این مدتی ک حرف زدین حس کردی زیاد ب هم نمیخورین اونوقت سعی کن بیخیال شی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا دوست دارن براشون تلاش کنید این ک اون گفته پیام نده و شما هم پیام ندادی 😒

افرین دقیقا وقتی دختره بگه و ببینه پسره واقعا ول کرده بدش‌میاد 

دخترا خیلی دوس دارن تلاش یه پسرو ببینن

ببین خودت میدونی و دلت 

اما اونم میتونست باهات حرف بزنه که دوست دارم کار کنم و..... نه اینکه فحاشی کنه 

به نظرم ایشون واست ارزشی قائل نمیشد و خودت باید ببینی خاله و دختر خاله و فامیلش روی انتخابش تاثیر گذار هستن یا نه 

و الان شما دارا شدین و احتمال اینکه قبول کنه زیادتره و شایدم از خداش باشه اما این خانم واسه شخصیتت و خود واقعیت ارزش قائله یا بخاطر مالت؟ 

من الان با کسی نامزدم که نه خونه داره نه ماشین،خودشو میخوام از روز اولم هر چی داشتیم و بوده با هم بوده چون رابطه دوستی هم داشتیم

به نظر من ببین کی واقعا میخوادت کسی که خردت میکنه بدرد ازدواج و عشق نمیخوره 

خانواده شما به هر دلیلی خونه ندارن این به پدر و مادرتون مربوطه نه به یه دختری که میخواد باهات دوست شه یا اطرافیانش

خب خودش گفت پیامم نده. فقط هم این یه بار نبود

من انقد بهش میگفتم پیام نده دیگه حرف نزنیم و فلان😂اما در واقع این یه راه امتحانه برا اینکه ببینن پسره چقد میخواد و اصرار میکنه

اهدافمون یکیه. اخلاقش فقط تنده ولی قابل تحمل

بابا شما دوتا مث مایید😂

شما برو‌جلو ان شاالله ک همه چی بر وفق مرادتون بشه 

ان شاالله عشقی باشه ک سرانجام خوبی داره

افرین دقیقا وقتی دختره بگه و ببینه پسره واقعا ول کرده بدش‌میاد  دخترا خیلی دوس دارن تلاش یه پس ...

دقیقا

اونوقت این اقا دست از تلاش برداشته و توقع داره دختره پاپیش بذاره

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر
اهدافمون یکیه. اخلاقش فقط تنده ولی قابل تحمل

بیین اگه فکر میکنی واقعا عاشقشی و میخایش بزای به دست آوردنش تلاش کن چون این فقط بنده خدا یکم ترس داره همین 

شاید اصلا عاشق شما باشه ولی میترسه از بیانش 

به هر حال تو تلاشت رو در درجه اول کن اگه واقعا دوست داشته باشه بعد از مدت ها که رفتی خاستگاری جواب مثبت رودمیده به امید خدا :)

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

خب دخترا همو‌میشناسن‌نمیتونم من بگم حالا بهش پیام دادم اونوقت بپرسه چرا پیام‌دادی و اینا چی بگم؟

بهش بگو دوست دارم میخوام خودمو بهت ثابت کنم میخوام بدونم کنارم میمونی برای ساختن خاطره های قشنگ؟

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر