2777
2789
عنوان

علایم اوتیسم دو سالگی

67 بازدید | 9 پست

ایا ممکنه بچه ای ک کلمه میگفته قبلا ، الان کمتر از اون کلمات استفاده میکنه ، کلمه ی جدید کمتر میگه ، به اسمشم زیاد توجه نداره اوتیسم شده باشه ؟ اشاره هم خیلی کمه مثلا جوجو میبینه اسمشو میگه ب اسمون نگا میکنه میگه جوجو فا انگشت نشون نمیده ، وقتی به یه چیزی خودم شاره میکنم انگشت منو نگا میکنه اون چیزو نگا نمیکنه انگشت منو دنبال میکنه ، بقیه چیزاش خوبه ، خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کنجکاوه.خدا نگهدارش باشه.آروم باهاش حرف بزن.

خیییلیم در معرض گوشیو تلوزیون بود ، چون اصلا بدون کارتون غذا نمیخورد ،۴ روزه که قطع کردم ، نمیدونستم انقد مخربه ، لعنت ب من، امیدوارم اینطور ک شما میگی باشه

ممکنه دیجیتال بیبی باشه

خودمم همین حدسو میزنم ، چون خیلی باهوشه ، یه جارو یبار بره محال ممکنه یادش بره ، حافظه اش قویه ریز ب ریز یادش میمونه ، از ی طرفم میترسم اوتیسم باشه ب مرور زمان همه چیش تحلیل بره ، 

خیییلیم در معرض گوشیو تلوزیون بود ، چون اصلا بدون کارتون غذا نمیخورد ،۴ روزه که قطع کردم ، نمیدونستم ...

ببین عزیزم.گذشته ها گذشته.خودم دوقلو بزرگ کردم.همسن بچه شما بودن.از ماهواره کارتونی عربی زبان میدیدن.شبکه خودمون کارتونی زبان فارسی.منو آقامون پیش اونا لکی حرف میزدیم.ماهواره جمع کردم.باهاشون از کلمات شروع کردم فارسی حرف زدن.مثل اعضای بدن.دست.پا.مو.یه روز پسرم دست رو موهاش گذاشت گفت پا 😃 کم کم یاد میگیرن.تازه کم کم بعد دو سال جمله گفتن.کم کم وقتهای صبحانه باهاش حرف بزن از عقاید و ...گوشی هم بتونی کنترل کنی.نگران نباش عزیزم❤️🌹

ببین عزیزم.گذشته ها گذشته.خودم دوقلو بزرگ کردم.همسن بچه شما بودن.از ماهواره کارتونی عربی زبان میدیدن ...

ممنون ازتون بعد دقیقا چند سالشون بود ک حرف زدن ؟ دوسالگی یا بعد دوسال متوجه نشدم ؟ اخه دختر من دو سالشه تک کلمه میگه خیلی کممم

ممنون ازتون بعد دقیقا چند سالشون بود ک حرف زدن ؟ دوسالگی یا بعد دوسال متوجه نشدم ؟ اخه دختر من دو سا ...

عزیزم دو قلوهام دختر پسر هستن.پسرم بعد از دو سال و سه ماه اولین جمله گفت.دخترم بعد از دو سال و نیم.تازه کم کم گفتن.در حد جمله دو کلمه ای.صبحانه ارده و شیره خرما قاطی کن اندازه یه قاشق چای خوری بخوره کافیه.گرمیه خوبه.