2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
دقیقا اونوقت این اقا دست از تلاش برداشته و توقع داره دختره پاپیش بذاره

اره

من خودم یادمه انقد با شوهرم بد حرف میزدم ضایش میکردم میگفتم پیام نده دیگه همیشم رسمی باهاش حرف میزدم 

بعد اگه واقعا پیام نمیداد میگفتم نگا کن همینقد بود علاقش؟

همون بهتر ک بری اگه انقد برات مهم نیس ک‌بیای اصرار کنی😂

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم بگه گمشو

به هر حال شما یه بخاطر دل خودتون هم که شده پیام بدید تا حداقل مدیون احساس خودتون نباشید اینکه جوابش چیه رو نمیتونم چیزی بگم راست میگن شما همین پیام رو بدید بگید حاضرید در کنارم باشید میخوام خودم رو به شما ثابت کنم و قصدم جدی هستش 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

نظرات پیام بده و نده باهم برابر شد. دلیلشم بگید

من دختری نبودم که با دست پس بزنم با پا پیش بکشم 

یعنی اگر میخواستم میگفتم نمیخواستمم میگفتم و هیچوقت حرفم دو نمیشد 

اینکه میگن دخترا التماس دوست دارن به شخصیت طرف بستگی داره و شما با ایشون در ارتباط بودین و بهتر میشناسینش

من میگم یه موقع میگی ایشون نخواد انقدر قوی باش که اذیت نشی

چند سالتونه؟ ایشون چند سالشه؟

بعید نیست ازش..

من  نمیگم که این حرفو اصلا نمیزنه شاید گفت 

ولی میخوام که تو حداقل تکلیف خودتو بدونی که چیه شاید الان بیخیالش بشی ولی یروز بفهمی اگه بیشتر تلاش میکردی بدستش میاوردی اونوقت دیگه. پشیمونی فایده ای نداره 

پس خیلی محکم برو جلو بهش بگو من دوست دارم بهم فرصت بده خودمو بهت ثابت کنم بگو میمونی کنارم؟

خدایا خیلی ازت دور شدم 😔دستامو بگیر
خب میشه از کم به زیاد شروع کرد؟

ی راست برو سرراصل مطلب توی یک پیام اگه دیدی بازم داره اونجوری میحرفه ولش کن 

من اگه باشممم طرفش نمیرم چون اگه کسی واقعا بخاد قطعا یه چیزی میگه دیگه اینقدر خشن هم نباید باشه دیگه 😐گفتم که الانم میگم الان فقط برای دل خودم پیام بده که حداقل پیش خودت شرمنده نشی نگی هیچ تلاشی نکردی 

حداقل بدونی که تلاش کردی نشده دیگه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ